Šíp.deník.cz

Hrob Michaela Jacksona je prázdný: Tajná kremace měla zamezit testům DNA!

Hrob Michaela Jacksona zeje prázdnoutou a ne, nepovstal z mrtvých stejně jako v klipu Thriller. Jeho tělo bylo tajně spáleno v krematoriu, aby údajné oběti jeho sexuálních zločinů nemohly zažádat o DNA testy.

1 / 9
Michael Jackson

Na konci června měl Michael Jackson 10. výročí smrti. Fanoušci z celého světa zapálili svíčku, poslali k nebi modlitbu a u ranče Neverland zanechali květinu. Odpůrci slavného zpěváka si rituálně pustili dokument Leaving Neverland a pod jeho fotografiemi na Instagramu zanechali nenávistné komentáře.

Každý měsíc se objeví nová oběť, která tvrdí, že ho zpěvák hitu Billie Jean znásilnil, a po rodině požaduje nemalé peníze. Testování DNA je u starých případů složité, ale přesto možné. Jenže rodina se pojistila, aby žádné testy neproběhly; Jacksonovo tělo tajně spálili a jeho popel nosí v přívěsku kolem krku.

Jacksono tělo chybí

Michael JacksonZdroj: profimedia

Šokující zpráva, že je Jacksonova hrobka prázdná, zavedla řeč k zombie apokalypse. Stalo se ale něco jiného, Jackson do hrobu nebyl nikdy položen. Dcera Paris a oba Princové nechali tátovo tělo zpopelnit a zamezili tak možnosti testů DNA. Údajným obětem sexuálního zneužívání tak zatnuli tipec.

Zdroj z Jacksonovy rodiny prozradil následující: ,,Kromě pánů z dokumentu existuje dalších zhruba jedenáct lidí, které tvrdí, že je Jackson znásilnil či jinak obtěžoval, když je pozval na ranč Neverland. Ti doufali, že donutí soud k exhumaci Jacksonova těla, aby mohly být provedeny testy DNA. Tímto způsobem ale pravdu neodkryjí, Jacksonovo mauzoleum roky zeje prázdnotou."

Fanoušci obětem nikdy neuvěří

Michael JacksonZdroj: profimedia

,,Je to smutné, tito lidé nemají kromě zajímavé historky nic, čím by doložili její pravost a sami vědí, že drtivá většina Jacksonových fanoušků jim neuvěří." Zdroj dále tvrdí, že zpěvákovo tuhé tělo strávilo několik měsíců v mrazáku krematoria, než se ho rodina rozhodla zpopelnit.

Jeho popel byl rozprášen pod hrušeň na ranči Neverland, nazvanou "The Giving Tree", zbytek zpopelněných ostatků si sourozenci rozdělili mezi sebou - každý má kus svého otce nosit kolem krku v přívěsku ve tvaru zlomeného srdce.

Přívěsek ve tvaru zlomeného srdce

Paris JacksonZdroj: profimedia

,,Paris měla tento příspěvek na vzpomínkovém obřadu," pokračuje zdroj. ,,Sourozenci ho ale málokdy nosí na veřejnosti. Nechávají si ho doma ve šperkovnici, protože se bojí, že by mohli ztratit poslední zbytky svého otce, a berou si ho jen při opravdu zvláštní příležitosti, jako bylo desáté výročí jeho smrti."

Jacksonova zlatá rakev je položena v hrobce ve Forest Lawn Memorial parku, aby "rozptýlila" fanoušky mrtvého zpěváka od děsivé pravdy. ,,Neexistuje žádný záznam, že by se Jacksonovy ostatky nacházely ve Forest Lawn," dodává zdroj.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů