Šíp.deník.cz

Michal Pavlíček slavil šedesátiny: Mrkněte, co UKÁZALI Střihavka a Basiková!

7 fotografií 7
Bára Basiková a Kamil Střihavka
Bára Basiková a Kamil Střihavka
Zdroj: Herminapress.cz
Bára Basiková při předávání odhalila dekolt. Bára Basiková si oblékla šaty s pekelným výstřihem. Bára Basiková a Michal Pavlíček jsou dlouholetými přáteli. Kamil Střihavka se pořád pyšní svým hárem.
Sdílej článek:

Muzikant Michal Pavlíček oslavil své jubileum velkolepým koncertem. A nechyběli ani jeho kolegové Bára Basiková (53) a Kamil Střihavka (51), kteří opět předvedli své velké přednosti. 

Michal Pavlíček vstoupil mezi šedesátníky oficiálně 14. února, oslavy se ovšem protáhnou až do března, kdy hudebník ukončí své turné. V Praze narozeniny oslavil velkým koncertem ve Foru Karlín, kam dorazilo mnoho jeho kolegů a dlouholetých přátel. 

A nechyběl mezi nimi ani Kamil Střihavka, který před rokem také oslavil své jubileum - pět křížků. Na koncertě ukázal, že energie mu stále neubývá a hlavně - že roli Ježíše v legendárním muzikálu může hrát klidně ještě nejméně dvacet let, a to bez paruky. Blond dlouhou hřívu by mu totiž mohl závidět leckdo, a rozhodně ne jen jeho rockoví přátelé. 

Mezi hosty se objevila také Bára Basiková, a ta kromě úchvatného hlasu opět zvolila také model, který významně odhaloval její dekolt. Při předávání Zlaté desky Pavlíčkovi pak dokonce odhalila i o trochu víc, než zřejmě sama chtěla. Stejně jako Kamil Střihavka tak i ona dokázala, že na ní zub času rozhodně nemlsá. 

Ve skvělé formě byl ale samozřejmě i sám oslavenec přáteli zvaný Čombe, který svou kariéru ještě rozhodně nekončí. Naopak, už teď připravuje nové album a velký prosincový koncert s Pražským výběrem. 

Muzikant si ale užívá i v soukromí. Poslední ze tří synů se mu rarodil až po padesátce a nyní je mu teprve osm let, takže kromě hudby věnuje muzikant energii hlavně jemu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů