Šíp.deník.cz

Nová milenka Miley Cyrus: Kdo je Kaitlyn Jenner a jakou roli sehrála v rozchodu?

Pouhých pár dní stačilo k tomu, aby miliony fanoušků po celém světě současně zkolabovalo a už se nevzpamatovalo. Hvězdný pár Miley Cyrus a Liam Hemsworth ohlásili naprosto nečekaný rozchod, který jistojistě skončí rozvodem. Manželství trvající necelých 7 měsíců měla rozbít nová milenka Miley Cyrus. Kdo je tato tajemná kráska a proč má stejné příjmení jako Kylie Jenner? 

1 / 9
Kaitlynn jenner

Série fotek na Instagramu měla oznámit konec jednoho z nejoblíbenějších párů Hollywoodu. Miley Cyrus a Liam Hemsworth se seznámili ve svých 17 letech a celou jednu dekádu jim trvalo zjistit, že se k sobě prostě nehodí a ani posvátný svazek manželský je nesváže do konce životů. Internetem koluje spoustu teorií, proč se ti dva rozešli - drogy, alkohol, nevěra ze strany Miley. Poslední možnost se zdá být jako nejpravděpodobnější, už jen proto, že sotva se rozešla se svým životním parťákem, začala to táhnout se svou nově nabytou kamarádkou Kaitlynn Jenner.

Kdo je Kaitlynn Jenner?

Kaitlynn jennerZdroj: profimedia

A kdo že to vůbec je? Je to jednoduché. Kaytlinn Jenner naštěstí není další ze sester z klanu Kardashian/Jenner, alespoň ne oficiálně. Vzala si však jejich nevlastního bratra Brodyho, jehož otec je Caitlynn Jenner (dříve Bruce). Bylo snad osudem, že se jeho budoucí manželka bude jmenovat stejně jako jeho otec, nebo jen shoda opravdu nešťastných náhod?


Oba Brody a Kaitlynn se ke klanu moc nehlásí, Brody nepřestal obviňovat otce, že se o něj nikdy nezajímal, a společně s (nyní bývalou) manželkou se účastní reality show The Hills. Před rokem se vzali. A teď se rozvádí. Prý jim to neklapalo, ale na vině může být Miley.

Je Liam Hemsworth na drogách?

Kaitlynn jennerZdroj: profimedia


A totéž si fanoušci myslí i o rozvráceném vztahu Miley s Liamem. Kaitlynn se s Miley nikdy nekamarádila, kdo ví, jestli se ty dvě před rokem vůbec znaly, v posledním měsíci si ale k sobě našly cestu a trávily spoustu času spolu. Nevinné přátelství se mělo přehoupnout na plnohodnotný vztah, zatímco byly obě holky vdané.


Blízký přítel Miley reagoval na rozchod a obvinil Liama, že jeho závislosti měly nedozírný dopad na jejich manželství. ,,Miley to nese opravdu těžce. Snaží se působit bezstarostně, ale to jen proto, že má na srdci obrovský šrám. Liamova závislost ji dohnala na samý okraj, vrátilo ji to do dob, kdy sama bojovala a prožívala nejhorší momenty svého života. Mrzí ji, že manželství vydrželo jenom 7 měsíců."

Nová píseň potvrdila teorii

Kaitlynn jennerZdroj: profimedia

Druhá strana zase mluví o tom, že se Liam dozvěděl o jejím románku s Kaitlynn a rozhodl se manželství ukončit. Obvinění, že Liam bere drogy, mají odvrátit pozornost od pravdy. ,,Tohle je jen další pokus, jak odvrátit pozornost od její nevěry a otřesného chování na veřejnosti."


Miley vydala úplně nečekaně novou píseň Slide Away, v níž zpívá o konci svého manželství. V textu mimo jiné zazní věta Nechci whisky a pilulky, čímž možná potvrdila tézi, že se svalnatý Hemsworth oddává i jiným touhám a Miley je neustála.

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů