Šíp.deník.cz

Je Miley Cyrus TĚHOTNÁ? TOHLE ji možná prozradilo!

Miley Cyrus se poslední dva roky zdá být v klidu. Éra nadržené houmlesačky, která na koncertě ojížděla nafukovací penisy, ve svém volném času se fotila jak močí mezi auty a olizovala všechno, co bylo dlouhé a tvrdé, pravděpodobně skončila, jeden nikdy neví. Zpěvačka hitu Wrecking Ball se nyní věnuje takové hudbě, která má smysl a točí klipy, v nichž neukazuje svá žádná prsa. Jo, a asi je těhotná, tak proč by zas vyváděla, že?

1 / 13
Miley Cyrus

Za její zdárnou proměnu zpátky do normálu můžeme poděkovat jejímu snoubenci, Liamu Hemsworthovi. Vlastně ho můžeme i proklínat, protože kvůli němu se v první řadě změnila na lehkovážnou couřičku bez špetky vkusu. Každopádně! Miley Cyrus už (asi) nefetuje, neožírá se a nezvrací svým kamarádkám do kabelek. Začala se chovat jako dospělá žena a zpívá dospělé písně.

Miley Cyrus a Liam Hemsworth, to bylo něco jako Selena a Justin. Rozcházeli se, jen aby se vrátili zpátky k sobě. Jsou zasnoubení, brzy můžeme čekat velkolepou svatbu. Co ale dítě? Podle nejnovějších informací je zpěvačka písně Malibu možná těhotná. Důvod, na kterém je tato téze podložena, je překvapivě jednoduchý. Zalistujte v našem článku!

Zrušené zásnuby s Liamem

Miley CyrusZdroj: winto

Byly časy, kdy Miley Cyrus nevypadala jako člověk, a představa, že by v té době mohla čekat dítě, byla opravdu nemyslitelná. Nová Miley je však svěží, zralá a spokojená žena, takže proč si dítě konečně nepořídit?

O vztahu s Liamem Hemsworthem, bratrem slavného Thora, se toho napovídalo mraky. Poslední drby zvěstovaly zrušení zásnub a rozchod dvojice, protože se nepohodli o dětech. Liam se už cítí být připravený, Miley prý dítě ještě nechce.

Nákupy dětského oblečení

Miley CyrusZdroj: winto

Všechno to ale byly opravdu jen drby, protože pár později natočil video, kde jedou spolu autem a Liam si klasicky zavtipkoval na její účet. Klepy byly okamžitě smeteny ze stolu a vypadalo to, že oba jsou s dítětem na stejné stránce.

Před pár dny byla Miley Cyrus spatřena, jak s kamarádkou nakupuje dětské oblečení. A jakmile tato zpráva zasáhla internet, fanoušci si nemohli pomoci a předvídali, že oblečení kupuje pro svoje nenarozené dítě.

Má těhotenské bříško?

Stříbrná je Miley Cyrus.Zdroj: Youtube

Miley koupila několik miniaturních oblečků a z obchodu odcházela spokojena se svým nákupem. Na fotkách však není vidět, že by Miley měla těhotenské bříško.

Experti by mohli povědět, že v prvních dvou měsících ještě žádné bříško vidět není, Miley však těhotně opravdu nevypadala. Navíc, není nakupování oblečení pro vlastní nenarozené dítě, a ještě v tak rané fázi těhotenství pokládáno za smůlu?

Oblečení pro kamarádku!

Miley Cyrus má taktéž doma malého čuníka.Zdroj: Youtube

Blízký zdroj konečně kápnul božskou a prozradil, jestli je Miley v tom, nebo fanoušci doufali zbytečně.
,,Miley není těhotná," řekl ihned. ,,Oblečení, které koupila, je darem pro její blízkou kamarádku, nekupovala ho pro sebe."

V dnešní době, kdy je každá vévodkyně a herečka tajně těhotná po několik měsíců se fanouškům vůbec nedivíme, že se při sebemenší zmínce slova dítě, těhotenství nebo miminko strhne lavina předpokladů a falešných důkazů.

Ráda by se stala matkou

Miley CyrusZdroj: winto

,,Miley by se ráda stala jednoho dne matkou, a byla by úžasnou matkou," tvrdí dále zdroj. ,,Miley je milá, má mateřské pudy, miluje děti, ale to oblečení opravdu nekupovala pro sebe."

Můžeme ale s napětím očekávat, že co nevidět někdo blízký hvězdného páru ohlásí, že se o miminko pokouší, nebo že ho Miley dokonce už čeká. Ale prvně ho bude sedm měsíců tajit, protože je to trendy.

Kdo tají děťátko v našich končinách? Že by Michaela Gemrotová?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů