Šíp.deník.cz

Miroslav Etzler v KRIZI: Strach, výčitky a znechucení!

Známý herec přiznává, že s přibývajícími léty vidí vše jinak než v minulosti. A podle všeho u něj teď převažuje velká nespokojenost!  

2 / 11
Miroslav Etzler

Miroslav EtzlerZdroj: Tilen Vajt

Herci, který zazářil v mnoha televizních seriálech, se nelíbí, kam společnost směřuje. Podle něj by měli děti vzhlížet k jiným vzorům, než hledají na internetu. „Jestliže vzory desetiletých dětí jsou youtubeři, kteří mají neskutečné množství zhlédnutí svých příspěvků jenom proto, že vyprávějí, jak se někde vykáleli, je to pro mě katastrofa. Ten největší možný úpadek,“ myslí si Etzler.

Miroslav Etzler má za to, že by přístup mladých k současným možnostem virtuálního světa měl být jiný. „Opravdu mě mrzí, jak mladá generace žije na internetu. Mě osobně internetový svět děsí. Je to komunikace bez kontaktu. Můžete si vytvořit naprosto falešnou ideu o tom, kdo jste, jak vypadáte, o tom, co umíte, jaké jsou vaše schopnosti,“ prozradil v rozhovoru pro magazín MF Dnes.

Miroslav Etzler Zdroj: Herminapress.cz

Miroslav EtzlerZdroj: Herminapress.cz

Etzler zároveň přiznává, že je občas lidmi tak znechucen, že čím dál víc vyhledává samotu. „Mám jeden problém - čím jsem starší, tím víc mě děsí společenství více lidí. Nemyslím pracovně, tam jde o samozřejmou věc, ale po práci vyhledávám spíš klid. Těší mě věci, kde můžu spočinout. Třeba aktivně, ale spočinout,“ říká.

Dle jeho názoru by lidé z lepšího přístupu k životu těžili. Především proto, že je každý pod neúměrným tlakem. „Nároky jsou dneska tak strašně veliké, že když potom člověk někam dojede, chce urvat co nejvíc a v té hektičnosti ztrácí detaily. Nevnímá kvetoucí kytky, motýly, brouky, vůni, teplo, chlad, sucho, vlhko, déšť… To jsou věci, které mám moc rád. Vlastně v jakékoli kombinaci mi dělají dobře. Myslím, že všem lidem by dělaly moc dobře, kdyby si je v tom kalupu uvědomili,“ svěřil se herec.

Miroslav EtzlerZdroj: Šíp

Miroslav Etzler potrápil svou ženu milostnou aférou.Zdroj: Šíp

Přiznává, že v minulosti vše vnímal jinak. Méně o všem přemýšlel, více jednal. Dnes už to vnímá jinak… „Každý člověk se změní, když se dostane přes nějakou věkovou hranici a nabere zkušenosti. Zcela jistě se v padesáti nebudete chovat jako ve dvaceti,“ vysvětluje Etzler. „Zkušenosti, karamboly nebo — jak vy říkáte — krize vás donutí si uvědomit, že nejste středobodem vesmíru. Že jste člověk, který je součástí osmimiliardového komplexu. Dojde vám, že jste celou řadu věcí udělal špatně. Že váš opravdu pyšný nástup do profesního nebo i osobního života přinesl spoustu zbořených domů.“

V titulní roli MUDr. Karla Mádra se představí Miroslav Etzler.Zdroj: Česká televize Ostrava

Připomeňte si, jak ještě nedávno bavil Etzler publikum v show Tvoje tvář má známý hlas.

Zdroj: Youtube
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů