Šíp.deník.cz

Míša Nosková ZAPŘÁHLA pětiletou dceru! Neuvěříte, co dívenka dělá!

10 fotografií 10
Míša Nosková a dcera Eliška Horsáková
Míša Nosková a dcera Eliška Horsáková
Zdroj: Herminapress.cz
Míša Nosková s dcerou Eliškou Míša Nosková s dcerou Eliškou Míša Nosková s dcerou Eliškou Eliška už "zkouší" i s Míšinými kolegy.
Sdílej článek:

Zpěvačka Míša Nosková (33) jde z jednoho kšeftu do druhého a zdá se, že přesně taková budoucnost čeká i její dcerku. Už teď jí totiž maminka dohodila hned dvě divadelní role. Nové panenky si však za svou námahu Eliška rozhodně nekoupí. 

A je to tady. Ještě ne školou povinná dívenka se už musí začít pořádně otáčet. Přes den s maminkou zkouší v divadle. "Je to tak, ale do rodinného rozpočtu zatím přispívat nebude. Eliška je ještě malá a o penězích nemůže být žádná řeč. Je ale moc snaživá, temperamentní, ráda se předvádí, stejně jako já v jejích letech. A když ji to baví, já jí rozhodně nebudu bránit v rozvíjení jejích dětských chutí," vysvětlila s úsměvem Míša, kterou jsme zastihli o přestávce zkoušek nového muzikálu Mira Procházky a režiséra Radka Balaše. Představení Sibyla bude mít premiéru 17. března v pražském Divadle Hybernia.

Sami jsme se přesvědčili, že s tím temperamentem měla maminka pravdu. Eliška chvilku neposeděla, poskakovala na klíně, zalezla pod stůl, zkoušela si taneční kreace nebo řádila s „kolegou" z divadla Petrem Strenáčikem.

"Zatím má Eliška dvě malé roličky, jednu právě v muzikálu Sibyla, v němž já hraji Hannah a Eliška moji dceru. Chybět nebude ani v dalším, tentokrát rodinném muzikálu manželů Pixových, Vašo Patejdla a režiséra Matěje Balcara Alenka v kraji zázraků, který se divákům představí v premiérách 22. a 23. září," doplnila Nosková.

Tak uvidíme, jestli se Eliška v budoucnu prosadí třeba jako Filip Antonio nebo Natálka Grossová. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů