Šíp.deník.cz

Míša Ochotská se ROZVEDLA s Rosolem: Čím jí tenista zasadil NEJKRUTĚJŠÍ RÁNU?

Manželství moderátorky Michaely Ochotské a tenisty Lukáše Rosola bylo už jen formalitou. Oba dva si po hádkách, stresu a nevěrách našli někoho jiného, ke komu se mohou schoulit, když jim není nejlépe. Na sebe dávno zanevřeli a nechtěli o sobě slyšet. Teď je ale všemu opravdu konec. Jenže Lukáš se měl zachovat jako pořádný zbabělec!

1 / 21
Michaela Ochotská a Lukáš Rosol

Michaela Ochotská a Lukáš RosolZdroj: Tilen Vajt/Deník

Taková to bývala láska.

Taková idylka je minulostí.Zdroj: Facebook.com

Každý z manželů si žil svým životem, na toho druhého nemyslel, Míša zapomněla na tu zradu, kterou jí Lukáš způsobil svými nevěrami. Brzy po odchodu z jejich společné vily si také našla milence, který uspokojuje všechny její potřeby.

Lukáš taky "vyzkoušel" pár blondýnek, až u jedné zakotvil.

Petra má milovat nejen úspěšné muže, ale i luxus.Zdroj: Instagram

Ale přeci jen je něco, co jí u Lukáše zamrzelo více, než si dokázala představit. Sice většinou za krizi v manželství mohou ve finále oba partneři, ale nikdy by to nemělo zasáhnout děti, jestli ve svazku byly.

Míša má po boku prý konečně toho pravého muže.

Proč se Míša nechce o svou lásku podělit?Zdroj: Instagram

Míša skoro před třemi lety porodila bohatému tenistovi vytouženého syna Andrého, ve kterém se sportovec viděl. I když se o něj nemohl starat tolik, jak by chtěl, tak se snažil moderátorce pomáhat, jak to jen šlo, když nelétal po turnajích.

Malý André je krásný klučík, který se narodil zajisté z lásky.

Ta Míša je pořád ale kočka.Zdroj: Facebook.com

Michaela, jako správná sportovní manželka, mu byla neustále po boku. Fandila mu, i když prohrával, byla samou radostí bez sebe, když vyhrával. Starala se o domácnost, aby měl to správné zázemí, které profesionální tenista potřebuje.

V dobách, kdy se ještě měli rádi.

Michaela Ochotská a Lukáš RosolZdroj: archiv

Jenže na to asi Lukáš zapomněl. Může mít tisíce výtek ke své bývalé ženě, ale proč se obrací zády i ke svému malému synkovi, který k tátovi vzhlíží jako k Bohu? Proč se o něj nezajímá, když ho zrovna v tomto věku nejvíce potřebuje?

Nechce se věřit, že by byl tenista takový necita.

Michaela Ochotská a Lukáš RosolZdroj: archiv

Tenista se podle zdroje Blesku totiž nemá o roztomilého chlapečka vůbec zajímat. Sice na něj posílá královské alimenty, ale tím to končí a hasne. Nemá zájem se s ním vídat a podílet se na výchově. Mstí se snad Míše? Moderátorce jako mámě tohle musí trhat srdce.

Soud opatrovnictví o malého syna svěřil Míše.

Michaela OchotskáZdroj: archiv šíp

„Lukáš na syna poctivě platí, ale tím to končí. Další zájem o něj nemá. Teď je třeba zraněný a nehraje, i tak za synem nejezdí. Je to strašná škoda, protože André je krásný chlapeček a tátu by si zasloužil,“ řekl otevřeně zdroj z blízkého okolí páru.

Od listopadu je z Míši rozvedená paní.

Michaela OchotskáZdroj: archiv šíp

Vypadá to, jako by se Lukáš chtěl sexy blondýnce za něco mstít a bohužel nejsnadnější cesta, jak zasadit tu nejkrutější ránu, je přes děti. Jestli má uražené ego, tak by si měl uvědomit, že je to i jeho dítě a měl by se tak začít chovat a nikoliv jako rozmazlený děcko.

Co tenistovi tak strašného provedla, že by se chtěl přes syna mstít?

Michaela OchotskáZdroj: archiv šíp

Sice teď tím mohl pořádně Míše ublížit, ale nakonec se to může obrátit jen a jen proti němu. Až André povyroste, uvědomí si, že vlastně tátu nepotřebuje, nebo ho bude vidět v někom jiném, a to pak už bude pro Lukáše pozdě.

Takové zamilovné pohledy dávno odvál čas.

Jako dvě hrdličky…Zdroj: Zdroj: Facebook, foto: Jan Tůma, photojan.cz

Chcete vědět více drbů ze života slavných? Podívejte se na toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů