Šíp.deník.cz

Míša: V televizi ukázala prsa, na internetu všechno!

Míša Veselá
Míša Veselá
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Soutěžící maminka Míša Veselá (26) z reality show Hledá se táta a máma patří k velkým favoritkám k získání tatínka Honzy (41). A, jak už bylo vidět, neváhá při svém ‚lovu‘ použít své ženské zbraně. Má totiž co nabídnout, ať už jde o masáž těla, při opalování nebo náhodné vyklouznutí bradavky z ručníku na masáži.

Honza se ale podle všeho může těšit na mnohem víc! Na internetu se totiž objevily intimní fotografie Míši s jejím bývalým přítelem. A nejde rozhodně o žádnou lehkou erotiku! Tohle už je opravdové porno!

„Jsou to soukromé fotky, které jsem fotila se svým bývalým přítelem. Já za jejich zveřejněním rozhodně nestojím,“ reagovala na fotografie Míša. „Nikdy by mě nenapadlo, že by mohl zajít takhle daleko a tohle zveřejnit,“ dodala naštvaně.

Tatínek Honza se netají tím, že Míša patří mezi jeho favoritky.

Její oprávněná zloba není to jediné, na co se může její bývalý „těšit“. „Podala jsem na něj trestní oznámení, takže bude mít celá tahle záležitost nejspíš ještě dohru u soudu,“ řekla půvabná černovláska, že se nehodlá s nechutným útokem jen tak smířit.

Bývalý přítel si focení zřejmě pořádně užil..

Ani takováhle věc ale podle ní nijak nezmění výsledek Honzova výběru, ve kterém ona patří mezi velké favoritky. „Průběh reality show to rozhodně nijak neovlivní,“ tvrdí.

#nahled|https://g.denik.cz/56/fc/hstm3_denik-galerie.jpg|https://g.denik.cz/56/fc/hstm3.jpg|Míša toho na internetu nechtěně ukázala víc než v televizi#

(jn)

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů