Šíp.deník.cz

Mladší a PRSATĚJŠÍ SESTŘIČCE slavné topmodelky odvaha nechybí! Co ukázala?

19 fotografií 19
18+
Čí sestřička umí také pořádně zlobit?!
Čí sestřička umí také pořádně zlobit?!
Zdroj: Koláž Šíp
Tak tohle je Lottie Mossová, seznamte se! Mladší sestra světové topmodelky Kate Mossové (vpravo) jde v jejích šlépějích. Tady jsou na dva roky starém snímku. Jejich podoba je dnes už nepřehlédnutelná, co říkáte? Lottie Mossová je také modelkou. Bradavky zatím ukazuje jen pod tričkem.
Sdílej článek:

Sestra téhle něžné blondýnky je jednou z nejslavnějších modelek nového tisíciletí, a tak není žádný div, že se na mladší krásku paparazzi fotografové také zaměřili. Navíc když sama předvádí veřejnou erotiku!

Nesmí vám uniknout

Krásu mají očividně v rodině. A ďábla v duši zrovna tak, protože mladší sestra věhlasné topmodelky naznačuje, že by mohla jít ve vyšlapaných šlépějích. Řeč tentokrát bude o sourozeneckém duu Mossových.

Britská legenda Kate Mossová se zapsala do modelingu nesmazatelným písmem. Světem kolují její nahé fotky, stejně jako historky o drogových a alkoholových skandálech…
Dnešní doba ovšem říká mládí vpřed, a tak se čím dál víc do kurzu dostává její mladší „dvojče". Něžná Lottie Mossová (18) si se sestřičkou, zdá se, nezadá v ničem… I ona už se motala ulicemi Londýnu opilá, nebo s cigaretkou v ruce.

Ale to hlavní je, že její křivky jsou snad ještě atraktivnější, než ty Kate. Lottie má rozhodně větší objem hrudníku (trojky vs. jedničky). Celá prsa sice zatím jako sestra ještě neukázala, ale v průsvitném outfitu předvedla dost!

Nedávno trávila Lottie se svým přítelem Alexem Mottonem dovolenou v karibském Barbadosu, a tak byli paparazzi v pozoru. Už poslali do světa její fantastickou postavu v titěrných plavkách, nebo moment, kdy se snažila svého partnera veřejně obnažit…

Všechny divoké momenty Lottie Mossové najdete ve fotogalerii!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů