Šíp.deník.cz

Modelka Andrea Verešová má novou zábavu: Sdílí svůj SEXY ZADEČEK!

17 fotografií 17
18+
Andrea Verešová má novou zábavu v podobě chlubení se zadečkem.
Andrea Verešová má novou zábavu v podobě chlubení se zadečkem.
Zdroj: Koláž Šíp
Andrea Verešová slibovala, že už přehlídky v prádle chodit nebude. Díky bohu chodí... Její zadeček je jeden z nejlepších v Česku. Plážové fotky, to je u slovenské modelky standard. Andrea miluje jógu a pilates.
Sdílej článek:

Je tomu už pár let, co se krásná Andrea Verešová (35) zařekla, že přestane odhalovat svůj kulaťoučký zadeček. V posledních měsících to ale vypadá úplně naopak!

Andrea Verešová je jednou z nejsledovanějších a nejoslnivějších česko-slovenských modelek. A protože sem tam ráda ukáže své bradavky, každý její krok je enormě sledovaný.

Když v roce 2014 tvrdila, že s předváděním spodního prádla končí, všichni pánové plakali. Naštěstí si to rozmyslela a nejen že chodí polonahé módní přehlídky, ještě k tomu přidala bonus. Na svých profilech na sociálních sítích totiž každou chvíli sdílí fotky svého zadečku. Skutečně si nejde nevšimnout, že fotky zezadu v posledních měsících u ní přibyly.

Nejspíš to bude tím, že všichni kolem na její pevné pozadí pějí pochvalné ódy, a tak si Andrejka nenápadně dělá selfreklamu. Za každodenní poctivou dřinu si nicméně uznání zaslouží. Coby maminka dvou dětí má vskutku dokonalé proporce!

Tak si skočte užít bohatou fotogalerii…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů