Šíp.deník.cz

KRIZE VE VZTAHU? Modelka Petra Němcová mění plány na dítě!

5 fotografií 5
Svůdná Češka už měla vícero partnerů, dítěte se ale zatím ne a ne dočkat.
Svůdná Češka už měla vícero partnerů, dítěte se ale zatím ne a ne dočkat.
Zdroj: archiv
Petra Němcová v bikinách Selfie z vyhlášené pláže na Haiti. Petra Němcová si užívá v Karibiku. Haitský premiér Laurent Lamothe
Sdílej článek:

Patří mezi nejkrásnější ženy světa, ale vlastní miminko zatím v náručí nechovala. Petra Němcová (35) už přitom překročila věk, ve kterém většině žen tikají biologické hodiny. Nyní prozradila, že si na jejího potomka ještě budou muset všichni počkat!

V pětatřiceti už většina žen vlastního potomka dávno má, nebo ho usilovně plánuje. Jen výjimky se rozhodnou i po třicítce dál hnát za kariérou. A mezi ty nejspíš patří i modelka Petra Němcová.

A přitom to ještě na konci loňského roku mezi ní a jejím posledním partnerem, haitským premiérem Laurentem Lamothem, vypadalo na svatbu a pár dokonce mluvil o dětech. Dnes je vše jinak.

Láska sice ještě dvojici úplně neopustila, smělé a zamilované plány už ale pomalu vyznívají do ztracena. „Miminko někdy do budoucna ano, ale určitě ne teď. Máme pořád oba hodně práce," prozradila Němcová, když se jako hlavní hvězda ukázala na akci Prague Fashion Week.

Možná by si měla uvědomit, že pokud bude chtít čekat ještě opravdu dlouho, taky to už nemusí vyjít. Pomalu se totiž blíží rizikovému věku, ve kterém už se těhotenství ženám nedoporučuje.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů