Šíp.deník.cz

Modelka Tereza Budková VYSTAVUJE SILIKONY: Co na to Ondřej Pavelec?

Od té doby, co má modelka Tereza Budková přifouknutý hrudníček, už se nestydí nosit hluboké výstřihy a dokonce se fotit ve spodním prádle. Jenže má za přítele hokejistu Ondřeje Pavelce a o sportovcích z ledu je známo, že si své drahé polovičky hlídají. Nejdou pro ránu daleko. Jak vlastně Terezino obnažování snáší bývalý hokejový reprezentant?

1 / 19
Modelka s hokejistou randí už rok.

Po sexy modelce Tereza Budkové touží mnoho mužů, ale mají smůlu. Její srdce a rajcovní tělo už získal bohatý hokejista Ondra Pavelec.

Které české krásky si nechaly přifouknout hrudníček?Zdroj: Instagram

Bývalá vítězka Miss Tereza Budková se stáhla dost do ústraní. Sice se ještě stále věnuje modelingu a má dost zakázek, ale z veřejného života se skoro vytratila. A za vším hledej muže! Kvůli partnerovi Ondrovi Pavelcovi šla kariéra stranou.

Ráda zajede za focením, jde na vip večírek, ale nejradši je v klidu doma a užívá si po boku hokejisty tu pohodu.

Díky modelingu získala spousty kamarádek.Zdroj: Schweppes bar

„Mám hodně zakázek hlavně v Německu, ale snažím se být co nejvíce času s Ondrou. A jelikož hraje v New Yorku, trávím hodně času tam, abych mu zajistila aspoň trochu to zázemí. Ale naštěstí po mě nechce vařit svíčkovou,“ smála se modelka v živém rozhovoru pro Šíp.

Sama modelka se snaží jíst zdravě, v čem ji podporuje i partner. Ale on občas zhřeší, Terka má radši něco lehčího.

Už ji tolik ve společnosti nevídáme.Zdroj: Schweppes bar

Teď jsou ale v Česku a užívají si jeden druhého, ale i své rodiny. „Na dovolenou se nechystáme, uvidíme, jak se to vyvine. Ondra je v létě rád doma a užívá si rodiny a kamaradů. Oba máme povinnosti, takže pokud nevyjde dovolená společná, tak vyrazím na pár dní s kamarádkou nebo mamkou,“ rozpovídala se sympatická brunetka.

V Česku si Ondra zahraje i fotbal, jde s kámoši do hospody, jede za rodiči. Prostě vše, co v Americe dělat nemůže.

Ondra už má oči jen pro Terezu.Zdroj: Profimedia.cz

Ta poslední dobou plní sociální sítě sexy fotkami ve spodním prádle. Že by snad do světa vysílala nějaké signály, že jim to ve vztahu neklape, nebo chce prostě ukázat, že ještě nepatří do starého železa?

Tereze si oblíbila velké výstřihy. Málokdo se jí podívá do očí.

Terku jsme potkali, když si zašla na party.Zdroj: Schweppes bar

„Já se ale nefotím ve svém vlastním prádle. Vždycky se fotím na nějakém focení, takže jen ukazuji, co mám teď zrovna za zakázku. Kdyby to bylo třeba z mé vlastní postele, to by Ondrovi vadilo, ale takhle je v klidu,“ prozradila s úsměvem Tereza.

Focení v prádle dělá především kvůli práci, aby klienti věděli, že jejich značku propaguje i ve volném čase.

Tereza BudkováZdroj: BarBar Tábor

Nežárlí na ni Ondra, když zrovna nejsou spolu? „Myslím si, že by vztah měl být založen na důvěře. Pokud není, je to špatné a ti dva by radši neměli být spolu. Ale my si věříme. Takže on na mě nežárlí a já na něj taky ne. Oba víme, že máme nějaké fanoušky, ale jinak jsme tu pro sebe,“ dodala Miss.

Ondra za dobu, co je s Budkovou, dost zkrotl a uklidnil se. Dříve rád obrážel bary a lovil jednu holku za druhou.

Ondra v Terce našel svou největší oporu.Zdroj: Profimedia.cz

Plánuje už, že by Ondrovi porodila dítě? Přeci jen většina jeho parťáků už děti a rodiny mají. „V budoucnu se tomu nebráním, ale rozhodně ne teď. Není správná doba, chci se věnovat práci a ještě něco zažít. Na děti mám ještě dost času,“ povídala dál přítelkyně známého hokejisty.

Ona by ráda ještě procestovala svět. Nevadilo by jí, kdyby partner dostal angažmá zase někde jinde.

Tereza Budková ukázala nová ňadra. Zdroj: Pressroom

„Jsme spokojeni, jak to je. Užíváme si života. Neříkam, že v budoucnu děti nechci. Samozřejmě se na ně moc těším, ale teď jsem spokojená, jak to je. Je na to ještě čas,“ uzavřela vyprávění krásná modelka.

Není divu, že si sexy brunetku hokejista po očku hlídá. Kdo by takovému tělu odolal, nápadníci se musí jen hrnou.

Tereza Budková má už teď luxusní postavu.Zdroj: Esthé + archiv T. Budkové

Více drbů ze života celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů