Šíp.deník.cz

Monika Absolonová přiznala VYHROCENÉ VZTAHY s rodinou: HOVORY S POLICIÍ!

Těhotná zpěvačka Monika Absolonová to s rodinou neměla nikdy moc jednoduché. Její táta nebyl zrovna svatoušek, měl být Moničinu mámu, dokonce i vlastní dceru a dělal všem jen problémy. Ale teď to vypadá, že to nebude jediný člen, který u Absolonů dělá peklo a dusno!

1 / 19
Rodina je pro zpěvačku naprosto všechno.

Krásná Monika Absolonová se za každé situace směje. Ale jsou chvíle, kdy jí zrovna není do smíchu.

Psí mazlíčci našim celebritám zpříjemňují životy.Zdroj: Profimedia.cz

Těhotná zpěvačka Monika Absolonová co nevidět porodí svého druhého potomka. Místo toho, aby se připravovala na porod, byla v klidu a pohodě, musí řešit rodinné spory, které jí občas nedají spát – a to doslova!

I když by se teď měla hodně šetřit, odpočívat před příchodem druhého potomka, zatěžují ji rodinné spory.

Jejich přátelství dávno odvál čas.Zdroj: Profimedia.cz

Monika totiž nebydlí jen se snoubencem Tomášem Hornou, se synkem Tadeášem a psem, ale v jednom baráku jich je požehnaně. Vlastně by se dalo říct, že rodinka nemá vůbec žádné soukromí a tam mohou nastávat ty rozpory.

Přeci jen už má svůj život, svůj rozum a chtěla by si sama za sebe rozhodovat a vést domácnost podle sebe.

Ráda by pořídíla Tádovi sourozence.Zdroj: Facebook.com

„My jak bydlíme v jednom domě, logicky bydlíme s Tomášem v jednom domě. Ale my bydlíme celá rodina v jednom domě. To znamená, že bydlím já s Tomášem, s Tadeášem a se psem, pak bydlí máma se svým manželem a pak bydlí bratr se svou přítelkyní a také se psem,“ popsala zpěvačka dost zvláštní bydlení.

Přitom si každý myslel podle Instagramu, že v domě žije jen partner se synem.

Přibude do zpěvaččiny rodiny ještě miminko?Zdroj: Facebook.com

Zpěvačka si vždycky přála být obklopena celou rodinou a žít s nimi v pokoji a míru. Jenže když žije tolik lidí najednou, ke kterým za chvíli přibyde miminko, není to žádné posvícení. Místo porozumění nastávají hádky.

Přitom by si nic víc nepřála, aby všichni se sebou vycházeli.

Monika je nejklidnější, když má syna u sebe.Zdroj: Facebook.com

„Výhody to má třeba, když můj bratr pořádá mejdany, tak všude jinde už by na něj volali, já nevím co. A máma mu třeba napíše – Marku, ztište se. On odpoví "Ano" a nic se nestane. Potom mu napíše třeba v půl jedné – Ztište se, nebo zavolám policii. A taky se nic nestane a v půl třetí napíše – Ztište se, nebo tam jdu mezi vás. A je ticho,“ smála se tomu Monika.

Těm vzpomínkám se už jenom směje. Ale méně do smíchu by jí bylo, kdyby se to stalo, až bude mít miminko doma.

Monika je krásná žena.Zdroj: Profimedia.cz

Ale na druhou stranu přiznává, že ona sama s maminkou nemá zrovna nejlepší vztahy. Místo toho, aby ji rodič pomohl, tak ji pořád peskuje jako malou holku a mluví do vedení domácnosti. Přitom je Monice už přes čtyřicet.

Ale podle maminky asi je pořád nezletilá a musí jí do všeho kecat.

V civilu byste ji těžko poznali.Zdroj: Profimedia.cz

„Nevýhoda byla, když jsem bydlela sama a hledala jsem chlapce, tak máma volala z okna – Kdo to k nám jde? A teď je to dobrý, teď zase hlídá, aby tam nešel někdo, kdo tam nemá co dělat,“ mluvila dál Monika.

Neměla to s maminkou vůbec jednoduché, proto si sama pro sebe říká, že bude jiný rodič.

Tadeáš jde rád i na vystoupení své maminky.Zdroj: Facebook.com

„Ale bohužel hlídá, i jestli mám vyžehleno a mamka je sice boží, ale není taková, že by mi šla vyžehlit. Ne, ale každý den mi připomene, že tam mám další koš prádla a ona ho v té prádelně přeskakuje,“ dodala už s trochou smutku Monika, která bude po porodu potřebovat hodně pomoci. Tak snad na sebe nebudou volat policii jako při mejdanech.

Byla by škoda, kdyby se rodina rozhádala jen kvůli tomu, že spolu bydlí v jednom domě. Sama Monika si to uvědomuje a spousty věcí radši hází za hlavu. Pro klid všech…

Monika nosit make-up nepotřebuje.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se dozvědět více zajímavostí ze života celebrit? Podívejte na toto video:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů