Šíp.deník.cz

Monika Bagárová a škola? Spolužáci ji šikanovali, střední musela opustit

64 fotografií 64
Monika Bagárová
Monika Bagárová
Zdroj: Profimedia
Monika Bagárová Monika Bagárová Monika Bagárová Monika Bagárová
Sdílej článek:

Monika Bagárová nebyla zrovna vzornou studentkou. Už na střední škole měla problémy, jelikož se intenzivněji věnovala zpěvu než učení. Spolužáci brzy zjistili, že je Monika v některých věcech slabší a dávali jí to pořádně najevo.

Už odmala věděla, že se jednou chce věnovat hudbě. Monika Bagárová měla totiž odjakživa hlas jako zvon a k muzice byla vždycky vedena. Kariéru rozjela, když se v roce 2009 přihlásila do pěvecké soutěže SuperStar, kde předvedla, co v ní je.

Byť skočila šestá, dokázala se jako téměř jediná prosadit. Teď už cítí klid v duši a užívá si, že je čerstvou maminkou, ale dříve tomu tak nebylo. Monika v minulosti nestíhala na střední škole managementu a nápomocný jí nikdo moc nebyl.

„Pedagogové ale nechápali, že potřebuji individuální studijní program. Začaly se mi horšit známky a spolužáci mi dávali najevo, že mezi ně nepatřím,“ svěřila se Blesku Bagárová. Postupem času to začalo být neúnosné, a tak se Monika rozhodla, že odejde.

Monika zažila, co znamená šikana

„Začalo mě to ničit a řekla jsem dost,“ vzpomínala Monika a nastoupila na pedagogickou školu se zaměřením na předškolní děti. „Mám za sebou první praxi, hlídala jsem čtyři dvouleté děti,“ svěřila se zpěvačka, která byla na soukromém gymnáziu spokojená.

O pár let později neudělala maturitu. O dvě procenta jí utekl didaktický test. Při individuálním studijním plánu se zkrátka těžko učí. V té době navíc žila se svým tehdejším přítelem na půl v Americe.

„Měla jsem ze všeho takové nervy, pořád jsem se učila, do toho ve Španělsku natáčela videoklip pro Japonce, bylo to hektické. Samozřejmě jsem si nevytáhla, co jsem chtěla. Ústní zkoušky byly v pohodě, písemné taky, až na ten didaktický test. Mělo být 44 procent a já měla 42, smůla no,“ prozradila zklamaná zpěvačka.

„Odmaturováno, je to tam!“ radovala se po opravném termínu. Poté už se v klidu mohla věnovat kariéře zpěvačky. Kariéra je pro ni teď už ale méně a méně důležitá. Nedávno se totiž stala maminkou malé Rumii a do nové role se úplně zamilovala.

Teď je celá pryč z nové role maminky

„Milovaná dcera Rumia vstoupila do našeho života. Ať ti Bůh žehná a dá ti dlouhý život. Vítej na tomhle světě, dcero,“ napsal na sociální síť Instagram dojatý tatínek Makhmud Muradov.

„Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě, moje rodina, moje lásky. Děkuji Pane Bože za ten nejkrásnější dar. Rumia Muradova 27. 5. 2020,“ zveřejnila u snímku mladá maminka hned po porodu. Mnozí ji považují za hrdinku, jelikož svoji úlohu porotkyně v prozatím posledním díle SuperStar splnila na jedničku. Porodila až úplně před koncem a stejně výkony soutěžících hodnotila z domova s miminkem v náručí.

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů