Šíp.deník.cz

Mrkněte: Alena Šeredová KONEČNĚ v Čechách! Ukázala i své dva syny!

8 fotografií 8
Alena Šeredová
Alena Šeredová
Zdroj: Šíp PLUS
Alena Šeredová se sestrou Eliškou Alena Šeredová ukázala své dva syny. Alena Šeredová ukázala své dva syny. Alena Šeredová ukázala své dva syny.
Sdílej článek:

Alena Šeredová (37) se po delší době přijela podívat do České republiky a vzala s sebou i oba syny. V Praze byste ji ale hledali marně. Užívala si ve své roubence ve Špindlerově Mlýně. 

Alena miluje hory a přírodu. Vzala proto pětiletého Davida Leeho a sedmiletého Louise Thomase do Špindlu.

"Strašně jsme si to tu s dětmi, sestrou a rodiči užili. Kluci to mají ve Špindlu moc rádi, učili se tu i lyžovat. Překvapilo mě, že je tu i v létě tolik lidí," říká Alena, která pojala pětidenní dovolenou v Čechách spíše sportovně. "Na odpočinek ani nebyl moc čas. Kluci chtěli vyzkoušet snad všechny atrakce a dětská hřiště. A zamilovali si prolézačky. Nejvíce času jsme strávili na Krakonošově paloučku, ze kterého vedou i super turistické stezky. Jeden den jsme ušli i deset kilometrů. Ale ty výhledy na Krkonoše stojí za to," vzpomíná Alena, která se po delší době znovu podívala do své luxusní roubenky, kterou před časem koupila a zrekonstruovala.

"Ke Špindlu máme s celou rodinou krásný vztah, proto jsem se rozhodla koupit právě Hájenku. Oprava trvala asi dva roky, dlouho jsme sháněli všechny materiály. Chtěla jsem, aby vše bylo autentické a krásně ladilo. Je tu neuvěřitelný klid a pohoda, krásně se tu relaxuje. Bohužel nemám ale tolik času, takže se o její chod stará především můj tatínek," vysvětluje Alena s tím, že roubenku také pronajímá veřejnosti. Ne každý si však takové ubytování může dovolit. Týdenní pronájem chalupy vyjde údajně na 150 tisíc korun!

Kvůli nabitému programu se Alena Šeredová příliš často do Čech nedostane, většinou se vrací tak čtyřikrát ročně. Se svými rodiči dokonce již seznámila i svého nového přítele Alessandra Nasiho - miliardářského dědice automobilového impéria Fiat. Cestování ale modelka miluje. Kromě návštěvy Prahy a Špindlu se letos chystá ještě vyrazit se synky za oceán a pak si ještě hodlá užívat pohodu u moře.

"Během roku bohužel nezbývá na cestování moc času, tak si ho teď chci co nejvíc užít. Přes rok máme klasický režim. Oba kluci navštěvují mezinárodní školu a studují v angličtině a v italštině. V Itálii se začíná se školní docházkou o rok dříve, takže David půjde již do první třídy a Louis do třetí. Kromě prázdnin jsme tedy převážně v Itálii," řekla Alena s tím, že přestože se právě rozvádí s italským fotbalistou Gigim Buffonem, je právě Gigi pro oba kluky velkým sportovním vzorem.

"Kluci mají velmi kladný vztah k fotbalu, chodí na zápasy. Mají ale také spoustu jiných koníčků. V tomto věku je ještě brzy tipovat, co jednou budou dělat a zda skončí po vzoru svého otce u fotbalu," dodala Alena.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů