Šíp.deník.cz

MRKNĚTE! Krasavec Lukáš Langmajer konečně ukázal celou rodinu!

8 fotografií 8
Lukáš Langmajer
Lukáš Langmajer
Zdroj: Vojtěch Resler
Manželka se synem Miňonkem Lukáš jako pyšný táta... O svou rodinu se pečlivě stará. Spokojená rodinka
Sdílej článek:

Lukáš Langmajer už před časem vystoupil ze stínu svého bratra Jiřího. Podívejte, jakého má roztomilého synka. 

Lukáš Langmajer si stejně jako jeho starší bratr Jiří své soukromí před médii dost chrání. Ale možná i díky roli paparazzi fotografa v televizním seriálu Sanitka 2 už pochopil, že i tahle práce není jen zábavou, odměněnou horentní sumou za bulvárně zajímavý výsledek. I proto se nezlobil, když byl se synem Mikulášem a manželkou Lucií vyfocen na parkovišti v Letňanech.

Ve svém robustním autě se vydali na nákupy pro malého Miňonka, jak svému synovi rodiče přezdívají. A je vidět, že tatínek Lukáš svou lásku k autům vštěpuje svému synovi už odmala. Téměř roční chlapeček totiž jezdí v kočárku, který nese stejnou značku jako tatínkův vůz.

"Miluju auta, už odmala jsem chtěl být co nejblíž všemu, co souviselo s benzínem, vůní spálených gum a tomu adrenalinu, který člověk pocítí, když usedne za volant našlapaného vozu. I proto jsem si nedávno pořídil konečně auto snů. Sice ne nové, ale naprosto splňuje mé požadavky."

Především o bezpečnosti svého vozu se přesvědčil při nehodě, k níž došlo před pár dny. Vyjeli jsme si s od nás z vesnice s manželkou do Prahy na večeři, a v lijáku jsme dostali smyk." Naštěstí se Lukášovo řidičské umění osvědčilo a odnesly to jenom plechy. I proto, když veze autem rodinu, jezdí naprosto bezpečně a dle předpisů.

Jakmile však zapne bezpečnostní pásy v závodním autě, stává se z něj dravec. Hvězda úspěšného filmu Bobule, kde si Lukáš zahrál po boku Kryštofa Hádka, by se ale v budoucnu chtěla věnovat spíše závodění v autech, než ztvárňování scénářů na divadelních prknech nebo před kamerou. Během letošního roku už startoval na prestižní rallye Kopná a ve Valašském Meziříčí, a chystá se na Pražský rallye sprint v Chuchli.

"Je to adrenalin, který pro mě splňuje naprosté uvolnění a absolutní uspokojení. V závodění jsem se našel a doufám, že budu mít tolik štěstí, že se budu moci uplatnit jako závodník v nové stáji."

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů