Šíp.deník.cz

MRKNĚTE! Tohle EROTICKÉ FOTO patří nové holce vdovce Rychtáře!

7 fotografií 7
Sexy Jana, jak se vám líbí?
Sexy Jana, jak se vám líbí?
Zdroj: facebook
Jana má ráda stejně jako Iveta víno... Nevypočitatelný Josef Rychtář Hrob rodiny Josefa Rychtáře na říčanském hřbitově poničil neznámý vandal. Josef Rychtář neprožívá nejlepší dny.
Sdílej článek:

Jde o náhradu za Ivetu Bartošovou (†48) nebo o další mediální komedianství partičky kolem zesnulé zpěvačky? Zpívající hrabě Domenico Martucci (37) před pár dny začal tvrdit, že zná ženu Janu Podlešákovou (27), která o sobě prohlašuje, že je novou přítelkyni Josefa Rychtáře (56). 

"Miluji ho, ale on je takový komediant, který si v tom baráku dělá mejdany, chtěla bych mu pomoct," tvrdí brunetka, která si na sociální síti vyvěsila značně lehtivé snímky (asi pro Pepu). Sama tvrdí, že jejich první kontakt byl přes SMS zprávy.

"Byla jsem u něho, ale jsem spíš jen taková kamarádka," dodala dívka, která kdyby chtěla s Josefem žít, ráda se ubytuje v jeho hnízdečku lásky (myšleno říčanská kůlna na pozemku jeho exmanželky, kam se Rychtář přestěhuje, až opustí Uhříněves).

Sám vdovec se k tvrzení Podlešákové nevyjádřil, možná sám pomalu začíná v hlavě přemítat, že některé věci po smrti Ivety Bartošové (+48) zašly skutečně daleko…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů