Šíp.deník.cz

Krasavci v Náchodě soutěžili o titul Muž roku 2019. Kdo vyhrál?

Soutěž o Muže roku 2019 došla do svého konce. Grandioźní finále v Náchodě, na němž 12 finalistů ukázalo, jakými talenty oplývají a čím přesvědčí porotu, aby dala hlas zrovna jim, přinesla své ovoce. Česko má nového muže roku a stal se jím naprosto nečekaný finalista!

1 / 7
Muž roku 2019

Náchodské divadlo Dr. Josefa Čížka jako tradičně hostilo další ročník prestižní soutěže, tentokrát s kulatým číslem dvacet. Jubilejní ročník Muže roku si nenechalo ujít stovky lidí z celé České Reubliky, kteří byli zvědaví, co 12 finálových hezounů ukáže na pódiu. A že bylo na co se dívat. Kromě třešničky na dortu v podobě promenády v plavkách jsme se dočkali i žádosti o ruku! Všechny ale zajímalo jedno - kdo získá titul největšího krasavce naší republiky?

Muž roku 2019Zdroj: profimedia

Na den D se účastníci třásli jako osika - za to ale mohly každodenní tréninky ve fitku a "cukrování" před finálem. Během večera nám předvedli kreativní taneční kreaci, přehlídku v oblecích, plavkách, rozhovor s celebritou zakončený záludnou otázkou, a volnou disciplínu, v níž měli představit svůj talent. Mnohočetná porota měla po dvou hodinách jasno - letošním vítězem soutěže Muže roku se stal Vojtěch Urban, šetadvacetiletý podnikatel z Vsetína.

Muž roku 2019Zdroj: profimedia

Na druhém místě se umístil Jan Solfron a třetí pozice se ujal Immanuel Adenubi. Urbanovo vítězství se setkalo s překvapenými reakcemi - zatímco ostatní rýsovaly postavy, protože měli za to, že tím přitáhnou všechny hlasy, Vojta se soustředil na jiné věci, které mu pomohly převálcovat konkurenci. Ne, že by 193cm vysoký Urban neměl svalnatou postavu, vítězství si ale vydobil svým charismatem.

Muž roku 2019Zdroj: profimedia

Během volné disciplíny se také stalo něco, co málokdo čekal. Na koneci tanečího vystoupení finalisty s číslem dvě, Vaška Kršňáka, vytáhl moderátor Karel Voříšek z dekoltu krsáné asistentky záhadnou krabičku a tu předal udýchanému finalistovi. Ten poklekl před svou taneční partnerkou - a přítelkyní - a požádal ji o ruku. Řekla ano.

Muž roku 2019Zdroj: profimedia

Během disciplínami se na pódiu vystřídalo mnoho slavných zpěváků, mezi něž patřila například Ilona Csáková, Daniel Hůlka nebo Eva Burešová. Finále si nenechala ujít ani Kateřina Kornová nebo Zuzana Bubílková, které s finalisty strávily týden ve slunné Tunisku. 

Co se děje u nás?

Zdroj: Soňa Broulíková
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů