Šíp.deník.cz

Muzikál Sibyla: Úspěšná premiéra s HOŘKOU příchutí opravdového ROZCHODU!

18 fotografií 18
Dan Hůlka a Eva Burešová
Dan Hůlka a Eva Burešová
Zdroj: Musical production
Dan Hůlka a Eva Burešová Dan Hůlka a Eva Burešová Dan Hůlka a Eva Burešová Dan Hůlka a Eva Burešová
Sdílej článek:

Muzikál Sibyla - královna ze Sáby, si odbyl svoji premiéru. Hned dva hlavní hrdinové, Daniel Hůlka (47) a Eva Burešová (22), ovšem museli překonávat smutek z bolestivého rozchodu. 

Muzikálová novinka má za sebou velkolepou premiéru. Protagonisté v čele s Danielem Hůlkou a Evou Burešovou se dočkali v divadle Hybernia dvojnásobného standing ovation. "Porodili jsme dítě, krásné dítě," spadly z Hůlky po premiéře nervy. Sám měl krátce před vystoupením zdravotní problémy a zkoušel i se zablokovanou krční páteří. "Už je to naprosto v pořádku, chodil jsem na obstřiky a při premiéře jsem se cítil už naprosto v pohodě," dodal Hůlka, kterému v publiku tleskala maminka a přátelé.

Přítelkyni už téměř od začátku roku nemá, a tak se bohužel láskyplného objetí po svém excelentním výkonu nedočkal. Ovšem nebyl jediný. Zatímco on si krach vztahu odbyl už před časem, jeho kolegyně měla vše pěkně čerstvé.

Hlavní představitelka, Sibyla Eva Burešová se po pěti letech rozešla těsně před premiérou s partnerem. "Dali jsme si pauzu, nechci tomu ještě říkat rozchod," doufá v návrat Eva. "Věnovala jsem se víc práci než vztahu, v tom byl asi kámen úrazu," dodala Burešová. Jenže jak víme z praxe, málokterá pauza nakonec skončí šťastným návratem. A tak je více než pravděpodobné, že Eva zůstane alespoň nějaký čas sama. Zvlášť, pokud bude muzikál úspěšný a ona bude muset často večer odcházet z domu, aby coby Sibyla dělala radost publiku. 

Partnerku ovšem neměl v hledišti ani herec Miroslav Hrabě, který skvěle ztvárnil Ezru, správce královského pokladu. "Byla v úterý na operaci, má přetržené vazy v koleni. Držela mi palce na dálku," prozradil Hrabě.

Sibyla u diváků uspěla. V hledišti tleskali nadšeně vestoje Sandra Parmová, Bohouš Josef, Marian Vojtko, Jan Kříž, Veronika Arichteva, Nikol Švantnerová, Jan Rosák, Milan Drobný, Petr Malásek, Kateřina Kristelová, Kamila Nývltová, Michaela Nosková, Sagvan Tofi a další známé tváře.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů