Šíp.deník.cz

Muzikálová hvězda Aneta Vrzalová: Odhodila stud a nafotila ŽHAVÉ FOTKY!

6 fotografií 6
Aneta Vrzalová je pořádně sexy.
Aneta Vrzalová je pořádně sexy.
Zdroj: Mia Mirrelli
Aneta Vrzalová je pořádně sexy. Aneta Vrzalová je pořádně sexy. Aneta Vrzalová je pořádně sexy. Aneta Vrzalová je pořádně sexy.
Sdílej článek:

Naše muzikálová scéna prahne po nových mladých tvářích. A když jsou ještě sexy jako Aneta Vrzalová (24), tak každá návštěva divadla stojí za to! 

Hvězda muzikálu Děti ráje, kde hraje hlavní roli mladé Evy, si poprvé v životě vyzkoušela roli modelky. I když má na modeling rozhodně tvář i míry, nikdy si na kariéru krásky z plakátu netroufla. Až nyní. Odhodila stud a nafotila pořádně sexy snímky s fotografkou Miou Mirrelli, které budou zdobit její podpiskarty muzikálu Dětí ráje.

"Bylo to moje první focení v životě a bylo to pro mě hodně náročné. Nevěděla jsem jak se postavit, jak se tvářit. Musím říct, že mi fotografka strašně pomohla. Přesně si mě vedla, ale i přesto jsem odcházela se zvláštním pocitem. Upřímně jsem se bála výsledku, protože vím, že jsem byla vlastně nemožná," říká dnes již se smíchem Aneta.

"Když mi poslala Mia výsledné fotky, byla jsem totálně v šoku. Nemohla jsem věřit, že jsem to já. Jsem nadšená," dodala herečka.

Aneta má skvělou postavu, kterou si udržuje hlavně cvičením. "Strašně mě to baví. Cvičím každý den, chodím běhat, dělám dřepy a kliky. Někdy mi přijde, že mám stehna svalnatá až moc, ale mě pohyb a dřina prostě nabíjí," dodala Vrzalová, která vedle Dětí ráje momentálně natáčí film Michala Davida Decibely lásky, kde získala jednu z hlavních rolí.

O tom, že se Anetě rozhodně vyplatí sportovat každý den, se přesvědčte sami v naší galerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů