Šíp.deník.cz

Co má Marian Vojtko společného s Helenou Vondráčkovou? Manžel si ji musí hlídat.

Usměvavý zpěvák Marian Vojtko sice nerad slyší slovní spojení "starý mládenec", protože si přijde mladý, ale zase přiznává, že vážný vztah zatím nemá. I když při prohlížení jeho luxusního domu tak trochu naznačil, že by se vlastně mohlo blýskat na lepší časy a z jedné jeho "kamarádky" by se mohla vyklubovat láska. Co všechno na sebe charismatická hvězda muzikálů prásknul? Dokonce prozradil, jaké pletky má s Helenou Vondráčkovou.

1 / 23
Sympatický zpěvák má pro fanynky ohromné charisma.

Sympatický zpěvák má pro fanynky ohromné charisma.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvák si na přízeň žen nemůže stěžovat.

Má pro dámy velké charisma.Zdroj: Profimedia.cz

Charismatický zpěvák bere život opravdu s nadhledem, proto jsme se těšili na to, až k němu pojedeme domů natáčet. Už z předešlých zkušeností víme, že je Marian pro každou srandu a rozhovor nebude váznout.

Není tak vtipný jen na veřejnosti, ale i u sebe doma. Redakce Šípu se opravdu se zpěvákem nasmála.

Zpěvák se těší z náklonnosti žen.Zdroj: Profimedia.cz

Požádali jsme rodáka z Banské Bystrice, jestli by nám neukázal svůj luxusní baráček na okraji Prahy. Kuloáry totiž koluje, jaké mejdany už se tam děly a jak to Marian umí roztočit. Když jsme viděli jeho zásoby vína a šampaňského, tak se tomu vlastně ani nedivíme.

Marian moc dobře ví, jak na ženu zapůsobit.

Co ti dva spolu mají?Zdroj: Kateřina Nýčová

Sám zpěvák se tomu směje, že se o něm traduje, jaký je to pařmen. V livestreamu přiznal, že má rád noční život, ale také to, že se rád po vystoupení v muzikálech vrací domů, kde si sám ve své velké posteli může odpočinout.

Jaký vztah má k Heleně Vondráčkové?

Helenina oslava byla bujará, ale chyběla jí tam rodina.Zdroj: Profimedia

„Ale samozřejmě mám rád i to, když tu mám společnost. To si nalejeme vínečko, koukáme na nějaký hezký film a uděláme si prostě takový romantický večer,“ směje se zpěvák, který si to, že ho fanynky uhánějí, užívá plnými doušky.

I když si Marian na Helenu pomýšlel, tak ví, že je šťastná po boku svého manžela.

S Martinem Michalem je šťastná již více než patnáct let. Zdroj: Profimedia

Dokonce na sebe jen tak mezi řečí práskl, že nějaké ty „kamarádky“ na hezké chvíle má, ale teď jedna jeho seznamu vévodí. „Člověk přeci není nikdy sám a možná teď někoho mám. Já jsem v tom ale tajemný,“ řekl tajuplně Marian.

Kdo získal jeho nezdolné srdce?

Michaela Gemrotová, Marián Vojtko, Kamila NývltováZdroj: Musical production

V jeho pohledu ale bylo poznat, že tam opravdu nějaká ta láska asi bude. I když se pořád dušuje, jakou má hříšnou ložnici a nespoutanou duši, tak bylo poznat, že by se asi rád usadil. I když je to s jeho životním tempem dost těžké.

Ale v domě počítá s tím, že u něj bude bydlet žena - koupelnu vybavil dvěma umyvadly.

Koupelna má dvě umyvadla. Že by herec už přemýšlel o spolubydlící?Zdroj: Šíp

„Já totiž celé víkendy pracuju, někdy i dvakrát denně hraju a to je pak těžký s někým držet krok. Soukromý život a mejdany řeším spíše přes týden a o víkendu pracuju, zatímco většina lidí to má naopak. Pak je těžké si někoho udržet,“ dodal zpěvák ze Slovenska.

Ženy může lákat i na romantiku u krbu.

Ze všeho nejvíc toužil po vlastním krbu, a to se mu splnilo.Zdroj: Šíp

Kdo mu ale opravdu uvízl v srdci, tak je jeho kolegyně Helena Vondráčková. S tou hraje v muzikálu „Muž se železnou maskou“, kde dokonce hrají milence. Jaké je to líbat tak známou zpěvačku? Nežárlí její manžel Martin Michal?

Zpěvák to má všechno "ošéfované".

Marian VojtkoZdroj: archiv

„Helenku jsem vždycky miloval. Nejdřív jsem tedy miloval Libušku Šafránkovou, ale pak jsem viděl Šíleně smutnou princeznu a byla to láska na první pohled. I tu scénu, kdy se na jevišti políbíme, jsem si vymyslel já,“ pověděl Šípu humorem sobě vlastním.

Ale pomsty žárlivého manžela se nebojí.

Vojtko MariánZdroj: archiv šíp

„Ale její manžel je můj kamarád, takže ví, že já bych si nic nedovolil a je to opravdu jen dobrá přítelkyně, kterou můžu v muzikálu líbat. Jsem opravdu poctěn, že s ní mohu hrát. Jsem tam takový romantik,“ uzavřel vyprávění zpěvák. Celý livestream můžete vidět na facebookových stránkách „Lucie, postrach celebrit“ a „Magazín Šíp“.

Tato reportáž patřila k jedné z nejlepších, protože Marian je skvělý hostitel a společník.

Marián Vojtko má strach ze šílených fanynekZdroj: Šíp

O životě další celebrity se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů