Šíp.deník.cz

NA HRANICI ANOREXIE: Angelina Jolie rozvod s Bradem Pittem PSYCHICKY NEZVLÁDÁ!

Jeden z nejsledovanějších rozvodů posledních let patří ikonickému páru Brangelině, tedy Angelině Jolie a Bradu Pittovi. Po dvou letech manželství se dvojice rozhodla v roce 2016 rozvést, nezůstala však přáteli, jako mnoho jiných slavných dvojic, které se domluvili na rozchodu. Tahání po soudech a neustálé hádky s Bradem o jejich dětech nedělají Angelině vůbec dobře, herečka je na tom psychicky i fyzicky velice špatně!

1 / 15
Angelina Jolie

Brangelina. Tímhle slovem se definoval ikonický hvězdný pár našich oblíbených herců Angeliny Jolie a Brada Pitta. Oba mají za sebou hodně krušné vztahy, a tak jsme si mysleli, že konečně našli jeden druhého. Jejich aférka začala těsně po společném filmu Pan a paní Smithovi, kde si zahráli manželský pár. V té době byli Brad Pitt a Jennifer Anniston ve šťastném manželském svazku, dokud ho Angelina nerozbila. Po třinácti letech i jejich láska vyhasla a zanechala za sebou spoušť, kterou ani jeden nečekal.

Angelina a Brad prožívají velice bolestivý rozvod, hlavním důvodem jsou děti, o jejichž opatrovnictví oba bojují. Ani jeden se nechce  vzdát, Angelina po Bradovi požaduje peníze, Brad jí odmítá poslat jediný cent. Angelina je ve stádiu, kdy se cítí být na úplném dně a nezvládá se věnovat práci a novým filmům. Přátelé se obávají, že se psychicky sesype.

Problémy začínají doma

Brad Pitt a Angelina Jolie nejenom se stejnými účesyZdroj: winto

Byly časy, kdy o jejich lásce nikdo nepochyboval. Tři adoptované děti, tři vlastní. Rodinná idylka, kterou by nikdo a nic nemohl zničit. Jejich vztah se ale začal rozpadat zevnitř. Problémy nastaly doma.

A i když Angelina tvrdila, že za vše může Brad, protože ji údajně podváděl s hereckou kolegyní Marion Cotillard (oba toto tvrzení ihned vyvrátili), problémů byla celá řada, jen o nich nikdo nemluvil. Pár se tvářil, že je u nich všechno v naprostém pořádku.

Na hranici s anorexií

Angelina JolieZdroj: Profimedia.cz

A teď mají na krku otřesný rozvod, jeden z nejdiskutovanějších od dob Brada a Jennifer nebo prince Charlese a Diany. Zatímco Brad  stíhá během soudních sporů chodit a flirtovat s jinými, Angelina se uzavřela do sebe.

Podle blízkých herečky je Angelina na pokraji svých sil. Nekontrolovatelně hubne, s čímž má problémy, kdykoliv je pod tíhou stresu.
,,Angie přestala téměř úplně jíst a její váha se dostala na hranici 36 kilogramů," uvedl blízký zdroj.

Emocionální a fyzická troska

Angelina JolieZdroj: Profimedia.cz

,,Připadá jí, že je na ni útočeno ze všech stran," pokračuje zdroj. ,,Z Angie se stala emocionální a fyzická troska a je na pokraji kolapsu! Na pažích nemá téměř žádný podkožní tuk, obličej má propadlý, z tváří se jí ztratil veškerý tvar, což je značně alarmující."

Na pohublou Angelinu dnes nenarazíte nikde jinde než u soudu se svým ex manželem a armádou právníků, nebo se svými dětmi doma, kde je její útočiště. Angelina přestala chodit na veřejnost, nechce být viděna.

,,Potřebuje okamžitou pomoc!"

Angelina Jolie se synem MaddoxemZdroj: Profimedia.cz

Podle zdroje se její problém s váhou opakuje, tentokrát ale přesáhl únosnou mez.
,,Někdo ve stresu jí a přibírá, Angie je přesný opak. Se sníženou váhou měla v minulosti mnohokrát potíže, ale nikdy na tom nebyla tak špatně."

,,Vůbec nic nejí a přežívá prakticky na kostkách ledu, a je tak hubená, že na ní kůže visí jako kabát a jsou jí vidět všechny kosti. Potřebuje okamžitou pomoc."

Kdo je tady viníkem?

Angelina Jolie a Brad Pitt ve film Mr. & Mrs. Smith…Zdroj: Archiv

Boj o opatrovnictví Angelina málem prohrála. Svých šest dětí - Maddoxe, Pax, Zaharu, Shiloh, Knox a Vivienn má Angelina momentálně svěřených do péče, Brad je může částečně navštěvovat. Opatrovnictví ale ohrozila snahou zasahovat do vztahu dětí a Brada, čímž dostala u soudce varování.

Angelina mezi nimi rozdmýchává drama. Skrze svého právníka tvrdila, že Brad doteď nezaplatil výživné pro děti. Brad však Angelině připomenul ty miliony, které jí zaplatil během jejich rozchodu před dvěma lety.

Děti už toho mají dost!

Angelina Jolie s dětmiZdroj: Profimedia.cz

Podle blízkého zdroje obou rodičů mají děti matčina chování už pokrk.
,,Slyšel jsem, že děti už mají pokrk toho, jak se Angie chová, že se chtějí odstěhovat k tátovi co nejdřív to bude možné," prozradil.

My doufáme, že se ti dva kvůli svým dětem konečně vzpamatují a dohodnou se na rozumém řešení, které uspokojí nejen je, ale především děti, o které tady v první řadě jde. 

A kdo se nerozvádí? Tak Třeba Kristýna Kubíčková:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů