Šíp.deník.cz

NÁDHERNÁ hvězda internetu si nepohlídala halenku a ukázala BRADAVKU!

19 fotografií 19
18+
Když intimnosti odhalí taková sexbomba, to je hned pozdvižení
Když intimnosti odhalí taková sexbomba, to je hned pozdvižení
Zdroj: Koláž Šíp
Pia Muehlenbecková si vyrazila do společnosti... ... a halenku nechala rozepnutou. Bradavka tak pod správným úhlem spatřila světlo světa. A tady je výběr toho nejlepšího, co má Pia Muehlenbecková na sociálních sítích.
Sdílej článek:

Tahle sexy Australanka zazářila v online světě jako kometa. Jak na sebe upozornit ve společnosti se ale také naučila velmi rychle. Stačilo obléknout volnou halenku a podprsenku nechat doma!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

A je tu zase jednou příběh jako z pohádky. Pia Meuhlenbecková je Australanka, která vystudovala právničinu a tak se také krátce po studiích živila. Jenže srdce jí táhlo jinam. Do světa módy a sociálních médií!

Na konci roku 2014 opustila svoji firmu, rozjela svůj blog a Instagram. A protože je Mauhlenbecková doslova uhrančivě krásná, online obdivovatelé jí přiskakovali závratnou rychlostí. Během prvního roku získala 1,2 milionu fanoušků!

„Ještě před rokem bych se vzbudila a šla do práce jako právník. Od té doby se hodně změnilo. Rozjela jsem svoji módní značku SLINKII a začala jsem sdílet své fotky," popisuje Pia svůj životní zvrat.

Její trik je, jak už to bývá, jednoduchý. Vzhledem k její přirozené kráse sdílí většinou fotky v bikinách a nechá tak své fandy snít o jejích božských křivkách.

Ale protože nárůst fanoušků pořádně zvolnil (aktuálně jich má na Instagramu 1,4 milionů), přišla opálená vnadná sexbomba s dalším erotickým „útokem". Na ulici v Sydney se totiž nedávno promenádovala v bílé halence bez podprsenky a pod správným úhlem tak byla vidět její bradavka!

Na nejžhavější fotky téhle australské kočičky mrkněte ve fotogalerii.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů