Šíp.deník.cz

Nádherná Jessica Alba na pláži: Zadeček, bradavky a PROBLÉM S PLAVKAMI…

8 fotografií 8
Jedna z nejkrásnějších žen světa odhalila své krásné tělo.
Jedna z nejkrásnějších žen světa odhalila své krásné tělo.
Zdroj: Koláž Šíp
Jessica Alba a manžel Cash Warren. Dovolenou u moře užívala především díky dcerám. Sexy kráska vypadá už deset let úplně stejně! Herečka měla problém s plavkami...
Sdílej článek:

Americká herečka a modelka Jessica Alba patří mezi nejkrásnější ženy, které kdy chodily po naší planetě. Její fotky z pláže tedy představují horké zboží. Zvlášť, když jsou zatraceně provokativní.

Najděte si libovolnou anketu o nejkrásnější, nebo nejvíc sexy ženu na světě a Jessica Alba ji v minulosti buď vyhrála, nebo okupovala přední příčky… Herečka s exotickým vzhledem je už deset let považovaná za sexsymbol dnešní doby.

Minulý týden strávila hvězda filmů Sin City a Fantastická čtyřka na rodinné dovolené v Karibiku. Na pláži jednoho z ostrovů Jessicu načapali společně s manželem Cashem Warrenem a jejich dvěma dcerami Honor a Haven.

A je to luxusní pokoukáníčko. Sexy kráska ukázala v bikinách perfektní postavu, na které vůbec není znát, že jde o maminku dvou dětí.

V proužkovaných plavkách vyšpulila přímo do fotoaparátu svůj zadeček a musela si upravovat pozici podprsenky. Další den jí zase zpod vrchního dílu plavek vykukovaly bradavky, což je opravdu svátek.

Jessica Alba totiž svoji veřejnou nahotu striktně zavrhla. „Nahá ve filmu ani při focení nikdy nebudu. Vím, že tak možná přijdu o některé nabídky… Můžu hrát sexy roli, nebo být v sexy oblečení, ale nikdy nebudu nahá," prohlásila rezolutně.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů