Šíp.deník.cz

Ta nestyda! Napřed sundala vršek a ukázala PRSA, pak si hrála se SPODKEM!

19 fotografií 19
18+
Zdroj: koláž: Šíp
Sundy Carter Sundy Carter Sundy Carter Sundy Carter
Sdílej článek:

Sundy Carter je známá americká herečka původem z Philadelphie. Ve svých dvaceti letech se začala věnovat herectví a mohli jste ji vidět ve filmech "Dům naruby", "Ve vlastnictví státu 2: Krev v ulicích" či "Sněhová nadílka". Objevila se i ve spoustě videoklipů. Například Method Mana, Tamara Braxtona či Busty Rhymese. Koho by ale tohle při pohledu na její tělo zajímalo?!

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Tahle kráska úřaduje především svými křivkami. A o ty je pořádný zájem!

Už před lety se na ně chytnul hráč NBA Larry Hughes, se kterým Sundy v roce 2007 otěhotněla, a se kterým má dceru Deju, jež tancuje pro Disney Channel. Její mladší dcera KK Carter by zase ráda byla zpěvačkou.

Sexy Sundy, momentálně pracující spíš jako manželka a matka na plný úvazek, obě své dcery podporuje v jejich snech, ale nevzdává se ani vlastní kariéry. Momentálně se účastní reality show Basketbalové manželky, ve které často předvádí přednosti, co uhranuly jejího manžela.

Nedávno si tahle kočička vyrazila do Miami na pláž a ukázala poněkud více, než by se na dvojnásobnou maminku slušelo. Ale co… Sundy se může pyšnit opravdu skvostnou postavičkou, na kterou je radost pohledět, takže si podobné úniky může dovolit. Kochejte se v galerii s námi. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů