Šíp.deník.cz

NÁSLEDKY chemoterapie: Co čeká Jiřího Bartošku? UTRPENÍ, jaké ještě nezažil!

Doplatí herec Jiří Bartoška na svou kuřáckou vášeň?
Doplatí herec Jiří Bartoška na svou kuřáckou vášeň?
Zdroj: Tilen Vajt/archiv
Sdílej článek:

Herec Jiří Bartoška (67) bojuje s rakovinou a podle zpráv, které se o jeho nemoci objevují, by měl už brzy nastoupit na chemoterapii. A v ní ho čeká doslova peklo! Ne nadarmo Michael Douglas, který s rakovinou také bojoval, o chemoterapii prohlásil: „Téměř vás to zabije, abyste mohli přežít…"

Ztráta vlasů, průjmy, otoky, pocity jako při chřipce, nevolnosti, zvracení. To je jen drobný výčet toho, co musí řešit pacienti, kteří podstupují chemoterapii. Mezi ně se nyní zařadil i populární herec.

Výše zmíněné průvodní jevy chemoterapie pochopitelně nemusí zažít všechny. Na lidi působí terapie pomocí záření různě, někomu dělá větší potíže, přijde krom vlasů i o obočí a řasy, někdo zas nepřijde ani o vlasy.

Jisté je jen jedno – od práce si teď Bartoška na nějaký čas bude muset odpočinout. Až nastoupí chemoterapii, měl by se připravit na to, že mu výrazně ubyde energie.
Dá se najít ale i dobrá zpráva – ředitel karlovarského filmového festivalu se nemusí omezovat v sexu. Jen by si měl dát pozor, aby nezplodil potomka, protože by mu hrozily různé genetické abnormality. To ale asi vzhledem ke svému věku stejně nemá v plánu.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů