Šíp.deník.cz

Neblahá zvěst: Jiří Bartoška ZRUŠIL další představení! Jak je na tom?

Doplatí herec Jiří Bartoška na svou kuřáckou vášeň?
Doplatí herec Jiří Bartoška na svou kuřáckou vášeň?
Zdroj: Tilen Vajt/archiv
Sdílej článek:

Desítky let byl známý tím, že si užíval život plnými doušky a nad svými neřestmi jen mával rukou. Nyní je ale Jiří Bartoška (67) bohužel v úzkých. Je po operaci a jeho stav stále není dobrý.

Zrušeno! Představení Jakub a jeho pán se dnes večer v pražském Divadle Bez Zábradlí neodehraje. Bartoška v něm po boku Karla Heřmánka exceluje už devátou sezonu, ale tentokrát si potlesk publika nevychutná.

Představení navíc nebylo přeloženo na jiný termín, ale rovnou zrušeno a divákům bude vráceno vstupné. To zní dost chmurně a mnozí si dělají o Bartoškovo zdraví vážné obavy.

Herec, který je znám vášnivým vztahem k cigaretám, podstoupil zhruba před týdnem v motolské nemocnici operaci. Po ní byl sice už propuštěn domů, ale klidu si tam rozhodně neužívá. Podle dostupných zpráv měl nález na slinivce a lékaři mu odebrali vzorek, který poslali na rozbor. Zda se potvrdí zhoubná nemoc, či nikoli, na to si herec bude muset počkat zhruba 14 dnů. Tak držme palce, ať se hra Jakub a jeho pán brzy objeví na scéně v kompletním složení.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů