Šíp.deník.cz

NEČEKANÁ VZPOURA Lucky Vondráčkové! Tohle může znamenat definitivní konec vztahu

Manželství zpěvačky Lucie Vondráčkové a hokejisty Tomáše Plekance prochází pořádnou zatěžkávací zkouškou. Po té, co musel sportovec opustit milovaný Montreal, na sympatickou brunetku padla ohromná samota a chybí jí láska. Proto má zvažovat dost zásadní krok, který by byl posledním hřebíčkem do jejich vztahu.

2 / 20
Lucie Vondráčková a Tomáš Plekanec

Bývaly doby, kdy byla Lucka Vondráčková na všech významných společenských akcí, v centru dění, milovala tu pozornost. Ale ze dne na den se všeho vzdala pro manžela a rodinu.

Lucie přijela z Kanady, aby si převzala bronzového Slavíka.Zdroj: Profimedia.cz

Usměvavá zpěvačka Lucie Vondráčková už nemá moc důvodů k úsměvu. V jejím životě se dějí změny, které se jí vůbec nezamlouvají, ale ona je nedokáže nijak ovlivnit. Může za to život s hokejistou Tomášem Plekancem, který má velmi nestabilní povolání.

Věděla, do čeho jde, ale realita byla ještě krutější, než sama čekala.

Druhé šaty na afterparty už byly o dost decentnější.Zdroj: Profimedia.cz

A právě kariéra hokejisty stojí v jejich cestě lásky. Jejich vztah by mohl být zalitý sluncem, kdyby se všechno nemuselo točit kolem Tomášových tréninků, zápasů a ježdění po světě. Lucka je velmi tolerantní žena, ale co je moc, to je moc.

Chtěla být manželovi tou největší oporou, myslela si, že to zvládně, že se pro lásku obětuje.

Lucie si chce manžela udržet za každou cenu.Zdroj: Profimedia.cz

Když zjistila, že její manžel bude muset změnit klub a tím se odstěhovat z Montrealu, od rodiny, manželky, malých synů, měla propadnout totálnímu zoufalství. Vždyť jen kvůli Tomášovi odjela do Kanady a teď ho nebude mít ani na chvíli doma?

Nechtěla na to myslet, přála si, aby to překlenula, ale asi ta díra v srdci je větší, než si myslela.

Všem přítomným ukázala, že stále na to má se odhalit.Zdroj: Profimedia.cz

Pro jindy pohodovou zpěvačku to měla být pořádně hořká pilulka, kterou musela zkousnout. Nejen to, že se občas užírá tím, jak za Tomášem pořád běhají fanynky, ale teď ho nemá ani pod dohledem? Najednou to na Lucku začalo doléhat, ta samota a starost o syny.

Potřebuje mít doma muže, který je jí oporou, hlavou rodiny, nemůže ho zastávat ve všem.

Je to krásný pár, ale nemá Tomáš moc vysoké nároky?Zdroj: Profimedia.cz

Vždyť ona se vzdala své rozjeté kariéry, kterou se snaží všemožně udržovat na dálku, aby byla tou ženou v domácnosti, kterou si Tomáš tolik přál. Pro jejich lásku obětovala hodně, hlavně samu sebe, své sny, své touhy a teď musí znovu sklopit uši a přizpůsobit se?

Chce být zase za tu hvězdu a zažívat slávu, úspěchy a uznání. Nejen doma u plotny.

Opravdu je její dekolt jen darem přírody?Zdroj: Profimedia.cz

V Lucce to musí hrozně vřít. Prý přemýšlí dokonce o tom, že by se s kluky vrátila zpět do Čech, kde má práci, kamarády, rodinu, prostě vše, na čem jí záleží. Jen Tomáš by byl daleko, ale kdyby tento krok podnikla, byl by konec jejich vztahu.

Lucka moc dobře ví, že celá rodina stojí vlastně na ní, že ona je ten stmelovač, ale občas by chtěla být hýčkanou princeznout, která nic nemusí.

Lucie měla s tetou vždy pohodový vztah, teď se ale nebaví ani ony dvě. Zdroj: Profimedia

Jenže Lucka se prostě potřebuje konečně zase nadechnout. Opět cítit, že má svůj život pod kontrolou a nemuset se podřizovat někomu jinému, i když jí to není příjemné. Doteď se kvůli rodině snažila nic neřešit a být za poslušnou manželku, jenže pohár trpělivosti zřejmě přetekl.

Už nechce být ta druhá, chce, aby se jí dostalo uznání. Svou roli maminky miluje, ale chce být i tou úspěšnou zpěvačkou jako dřív.

Vedle Ewy Farne s odhaleným výstřihem byla na party za jeptišku.Zdroj: Profimedia.cz

Sice chápe, že Tomáš hokejem žije a že si nevybral odchod z milovaného klubu v Montrealu, ale teď by asi potřebovala myslet jen sama na sebe, chvíli být sobecká a zachránit se před tou šedí a nudou v daleké Kanadě.

Chvíli ji to za velkou louží bavilo, ale už je to dlouhé. Začalo se jí velmi stýskat po rodné hroudě.

Postupem času vypadá lépe a lépe.Zdroj: Profimedia.cz

Nikdo by se zpěvačce nemohl divit, kdyby se chtěla vrátit do rodné země. Už několikrát se nechala slyšet, že se jí sice ve světě líbí, ale ráda by zase žila v Česku. Nenastane to teď, když je Tomáš daleko a ona se cítí na všechno tak sama? Jestli si opravdu sbalí kufry a odjede se syny, to bude konec pohádkového vztahu s úspěšným hokejistou. Ale toho si je Lucka určitě sama vědoma.

Rozchod by určitě nechtěla, ale už nemůže přehlížet své touhy a potřeby. Chce se zase nadechnout a myslet i na sebe. Jestli to Tomáš nepochopí, tato pohádka nebude mít dobrý konec…

Vypadá jako panenka.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se toho o celebritách dozvědět více? Pusťte si toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů