Šíp.deník.cz

NEČEKANÉ VYZNÁNÍ LÁSKY: Lucie Borhyová přestala skrývat CITY K MLADŠÍMU MILENCI

Krásná moderátorka Lucie Borhyová měla vždycky obrovskou smůlu na muže. Když už si myslela, že našla tu opravdovou lásku, tak se bohužel spálila natolik, že už lásku ve svém životě nechtěla. Kdo se ale její myšlení změnil natolik, že mu lásku vyznává veřejně?

2 / 22

Zdroj: koláž: Šíp

Lucka se i přes všechny strasti života snažila usmívat na všechny strany.

Obě mají sexy vzhled a neodolatelný úsměv.Zdroj: Profimedia.cz

Sexy blondýnka Lucie Borhyová se v minulosti nikdy s milostným vztahem netajila. Vždycky, když se až po uši zamilovala, tak měla potřebu to každému říkat na potkání, samou láskou létala v oblacích a chtěla, aby to každý věděl.

Toto vyznání všem blízkým vyrazilo dech.

Instagramový profil, který patří usměvavé Lucce.Zdroj: Instagram

Ale vždycky počkala, až si tím mužem byla jista, že on je ten, kterého chce představit nejen rodině, dětem, kamarádům, ale také široké veřejnosti, která skoro dvacet let Lucku miluje a přála by jí konečně tu pravou a osudovou lásku.

Lucka je všemi moc oblíbená, proto její fanoušky trápí to, že už byla tolikrát zklamaná.

Lucie se svatby nakonec nedočkala.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže osud k ní byl více než krutý. Když se zamilovala, tak ji muž zlomil srdce na milion kousků, rozdupal a ještě veřejně zesměšnil. Přitom to byla vždycky ona, která přišla s jejich láskou na dlani a byla všemu otevřená.

Chtěla jen někoho milovat a aby ten někdo miloval i ji.

Rafinovanost a ženskost jsou Luciina druhá jména. Zdroj: Profimedia

Po té, co jí zradil otec jejího syna Lucase, bohatý Řek, který chtěl dokonce Lucku opustit už v těhotenství, tak se moderátorce naprosto zhroutil celý svět. Nechtěla o mužích ani slyšet, nechtěla už lásku ve svém životě, natolik se bála dalšího zklamání.

Radši kolem sebe postavila hradbu, aby k ní už nikdo nemohl. Ale asi ani to nestačilo.

Ačkoli jí šaty sluší mnohem více, ráda se cítí pohodlně. Zdroj: Profimedia

Nakonec se ale nechala uhnat kolegou Michalem Hrdličkou, který prý měl Lucii nejdříve brát jen jako takový zářez, až z toho ale vzniklo nakonec něco víc, najednou v tom oba plavali až po uši a na svět přišla dcera Linda.

Její nejnovější láska se zatím před veřejností stydí, proto byl Michal několik kroků za Lucií.

S Michalem se už ukázali ve společnosti.Zdroj: Profimedia.cz

Jenže ani Michal nebyl ta osudová láska, se kterou by moderátorka strávila zbytek života. Už s ní mladší partner nedokázal žít, opustil ji slabou a zraněnou. Myslela si, že už nedokáže dál žít, ale naštěstí ji děti držely nad vodou.

Žila jen pro syna a dceru, pro svou práci a vyhýbala se veřejnosti, jak to jen nejvíce šlo. I když se začalo šuškat, že je v jejím životě další muž, tak Lucie na celé její soukromí uvalila embargo a o ničem se nechtěla bavit.

Už nechtěla být za tu chudinku, které každý zlomí srdce.

Džíny jsou její oblíbenou součástí šatníku.Zdroj: Profimedia

Ale teď najednou úplně otočila. Sice se ještě na veřejnosti s novou láskou nepusinkovala, neprojevovala žádnou náklonnost, tak na internetu dokázala otevřít své srdce. Pro někoho by to byl jen jeden s dalších statusů, ale kdo Lucii zná, tak ví, že jde o opravdové vyznání lásky.

Její vyvolený má být její manažer Michal Smečka, který tady pro moderátorku byl, když jí bylo ouvej a opravdu nešlo jen o pracovní záležitosti. Z křehkého přátelství se nakonec zrodila láska, kterou ani jeden nečekal.

Momentálně má být Lucie opravdu šťastná a už to nevydržela, aby na to neupozornila.

Lucie velmi ráda nakupuje.Zdroj: Profimedia

Teď Lucie prolomila ledy. Na svém Instagramu k fotce, kde se s někým drží za ruku, napsala: „Následuj své sny, změň život.“ Z celého toho postu je cítit zamilovanost, láska a štěstí. Už si Lucka asi uvědomuje, že on by mohl být ten pravý, tak to chce prostě jen vykřičet do světa.

Kdy se spolu ukáží ruku v ruce na nějaké společenské akci, je jen otázkou času. Když je Lucie zaláskovaná, tak to prostě musí vědět celý svět, i když se strašlivě bojí zklamání. Ale ta euforie z lásky je asi větší než strach. Všichni by to usměvavé Lucce přáli, snad už se mladším milencem konečně nespálí a najde vytoužený klid.

Muže, na kterého by se mohla spolehnout a miloval ji proto, jaká je, by si opravdu zasloužila.

Lucie je velkou milovnicí džín. Zdroj: Profimedia

Další zajímavosti ze světa slavných se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů