Šíp.deník.cz

NEJBOHATŠÍ POTOMCI SLAVNÝCH: Kterých 10 dětí má na kontě miliony už od narození?

Věk je jenom číslo a těchto deset dětí, které už od batolecího věku mají na kontě miliony, to jen dokazuje. Nejenom v umělecké sféře lze vydělat velké peníze, mnoho dětských géniů si vydělalo první dolary ještě před dovršením deseti let. 

1 / 21

Zdroj: Youtube

Zdroj: Youtube

10) JAYLEN BLEDSOE

Tento chlapec založil Bledsoe Technologies, když mu bylo 13 let a krátce po založení firmy si vydělal první milión. Firma se specializuje na IT a grafický design. Jakmile začal vydělávat, investoval do dalších firem. Jeho majetek je 3,5 miliónů dolarů a stále roste. 

Zdroj: Youtube

9) RICO RODRIGUEZ

Malý obtloustlý klučík se rozhodl stát se hercem. Ačkoli byl už od malička před kamerou, sláva a peníze přišly, až když ho obsadili do seriálu Taková normální rodinka. Tam hraje citlivého a hodného chlapce, který si potrpí na luxus. Jeho majetek prozatím činí něco přes čtyři milióny dolarů. 

Zdroj: Youtube

8) WILLOW SMITH

Dcera amerického herce Willa Smitha se na kariéru vrhla hned jak to šlo. Hrála ve filmu Já, legenda a velice rychle se začala věnovat i hudbě. Její písně jsou podmanivé a fanoušky si získává nikoli svým slavným jménem, ale hlavně hlasem. Vydělala si už čtyři milióny dolarů. 

Zdroj: Youtube

7) JADEN SMITH

Syn Willa Smithe se vydal v otcových stopách, jako osmiletý si zahrál po Willově boku ve filmu Štěstí na dosah, poté v remaku Karate Kida a poté se vydal na dráhu rappera a modela. Jeho vlastní vydělané peníze činí okolo osmi miliónů dolarů a to mu není ani osmnáct. 

Zdroj: Youtube

6) CHLOE GRACE MORETZ

Tuto dívku můžete znát z filmu Kick-Ass jako drsňačku Hitgirl, ale hrála i v mnoha dalších filmech. Například Pátá vlna, kde hraje hlavní roli. V současné době je jedna z nejvíce obsazovaných hereček, její majetek je okolo 12 miliónů dolarů a stále se zvětšuje. 

Zdroj: Youtube

5) ABIGAIL BRESLIN

Abigail se před kamerou ukazovala už od tří let. Slávu jí ale přinesla až role dcery Mela Gibsona v hororu Znamení. Mohli jste ji vidět třeba ve filmu Zombieland a momentálně je jednou z nejvytíženějších dětských hereček. Její majetek je v hodnotě 12 miliónů dolarů. 

Zdroj: Youtube

4) NICK D'ALOISIO

V patnácti letech naprogramoval zpravodajskou aplikaci Summly, která z dlouhých článků dělá krátké souhrny o pár větách s nejdůležitějšími informacemi. V Nickových sedmnácti letech od něj aplikaci odkoupilo Yahoo! za třicet miliónů dolarů. 

Zdroj: Youtube

3) DANIEL HOPE MARSHALL BIRKHEAD

Matka malé Daniel si vzala starého nemocného miliardáře, který záhy zemřel. Rodina dotyčného však dědičku označila za zlatokopku a tak se jí povedlo vysoudit "jen" 10 miliónů. Novopečená vdova ale brzy zemřela na předávkování drogami a to, co soud upřel paní Birkheadové, přiřknul malé Daniel a tak má holčička na kontě 58 miliónů dolarů. 

Zdroj: Youtube

2) KNOX A VIVENNE JOLIE-PITT

Děti Angeliny Jolie a Brada Pitta mají budoucnost nalinkovanou alespoň co se financí týče. Jejich rodiče vydělávají obrovské sumy a malá dvojčátka mají i na svých osobních kontech nemalé jmění. Odhaduje se, že jejich vlastní majetek už teď číní okolo 67,5 miliónu dolarů. 

Zdroj: Youtube

1) PRINC GEORGE ALEXANDER LOUIS

Malé princátko má už teď na kontě více než miliardu dolarů. Sice se o to nepřičinil sám, ale na jeho účet přibývají peníze za každou fotku, kterou někdo vyfotí a média zaplatí. O svou budoucnost se tak bát nemusí a jednoho dne bude pravděpodobně vládnout celé Británii. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů