Šíp.deník.cz

Nejen blondýnky umí být SEXY! Jak se vám líbí SLAVNÉ A ŽHAVÉ BRUNETKY?

Nedávno vám Šíp přinesl nejsvůdnější blondýnky Česka. Ale jelikož už dávno platinové vlasy nejsou podmínkou toho být sexy, proto přinášíme i sexy brunetky, které své barvě vlasů rozhodně ostudu nedělají. Co říkáte na tyto slavné krásky? 

1 / 14
Nejen blondýnky umí být sexy.

Bývalá královna krásy Aneta Vignerová se i po letech od soutěže drží na vrcholu. Je o ni zájem, i když nemá světlé vlasy.

Nejen blondýnky umí být sexy.Zdroj: Profimedia.cz

Nikdo by snad ani nechtěl Anetu vidět v blond vlasech, vypadala by dost lacině. Ale v tmavých vlasech je neodolatelná a moc dobře to o sobě ví. Moc ráda provokuje muže v plavkách.

Herečka Jitka Čvančarová se nedávno stala dvojnásobnou maminkou, ale i v požehnaném stavu byla přitažlivá.

Nejen blondýnky umí být sexy.Zdroj: Profimedia.cz

Ale největší pozdvižení způsobila minulý rok na filmovém festivalu v Karlových Varech, kam si vzala hodně odvážné šaty. Nikdo se Jitce nedíval do očí a fotky jejího dekoltu obletěly celou republiku. Herečka si tu pozornost velmi užívala.

Bývalá přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra Inna Puhajková sice vypadá nevinně, ale skrývá se v ní pořádná dračice.

Nejen blondýnky umí být sexy.Zdroj: Profimedia.cz

Sportovní moderátorka moc dobře ví, kde má své přednosti. Hodně často si bere vyzývavé výstřihy, nebo svým fanouškům posílá fotky v plavkách. Není to žádná stydlivka a často ji v sexy pózách fotí její partner, fotbalista Petr Tlustý.

Herečka Hana Vagnerová v mládí trpěla mentální anorexií. Ale naštěstí se z toho dostala a teď tělo s hrdostí tělo ukazuje.

Tyto skvosty by byl hřích schovávat.Zdroj: Instagram

Hana se dřív živila jako modelka. A při pohledu na její dokonalé tělo se není čemu divit. Až se nechce věřit tomu, že své tělo k smrti nenáviděla a nedokázala se sama se sebou srovnat. Ale teď si to vynahrazuje a nemá problém se před kamerou svléknout.

Herečka Tereza Voříšková vypadá jako panenka, ale dokáže to pořádně rozjet.

Tereza VoříškováZdroj: archiv

Proslavila se především ve filmu Bobule, kde se dokonce ukázala nahoře bez. A nebyl to jediný snímek, ve kterém odhodila stud. Vypadá to, že to žádná stydlivka nebude, ale i přes nevinnou tvář se ráda předvádí.

Herečka Eva Josefíková byla na začátku kariéry přirovnávána kvůli nevinnému obličeji k Libušce Šafránkové.

Eva Josefíková. Zdroj: Profimedia

Sympatické brunetce to lichotilo, ale chtěla dokázat v herectví něco sama, nebýt jen něčí kopie. Dost se dostala do podvědomí vztahem s Jiřím Mádlem, se kterým už ale nežije. Teď září v seriálu Modrý kód.

Více o světě celebrit se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp.cz
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů