Šíp.deník.cz

Osm nejkratších manželství celebrit: Která hvězda se rozvedla po 55 HODINÁCH?

Minulý rok všichni řešili krátké zásnuby Ariany Grande a Petea Davidsona, které trvaly pouhé tři měsíce. Fanoušci se domnívali, že kdyby jim to vyšlo a vzali si, jejich manželství by trvalo zhruba stejnou dobu. Věděli jste ovšem, že se některé celebrity rozvedly i po několika hodinách? Přinášíme vám seznam nejkratších manželství, za které se hvězdy ještě dnes stydí do morku kostí!

1 / 18
Nejkratší manželství celebrit

Manželství v Hollywoodu je velmi ožehavé téma. Když už se dva rozhodnou, že se vezmou, do dvou let jsou pravděpodobně rozvedeni. Některým šťastlivcům to vydrží i 30 let, ohromné procento celebrit rozváže manželství do pěti let. Například Brad Pitt a Angelina Jolie, kteří spolu chodili od roku 2005 a vzali se v roce 2014. Po dvou letech zjistili, že se nesnáší a rozvedli se. Justinu Therouxovi a Jennifer Aniston trvalo manželství stejnou dobu. 

Pak tu jsou páry, které do toho šli bezhlavě. V pravděpodobně alkoholový okamžik se rozhodli, že se vezmou, zašli do první kaple, na kterou narazili (a že jsou v USA na každém kroku), a ruka byla v rukávě. Po vystřízlivění si uvědomili, co za fatální chybu udělali. Někdo manželství skousl a vydržel v něm měsíc, protože nikdy nevíte, třeba to nakonec je ten pravej. A někdo to vzdal ani ne po týdnu. O těchto krátkých manželstvích se moc nemluví - v Hollywoodu se jich děsí každý a nechtějí na sebe přivolat smůlu tím, že se někomu vysmějí za vztah zkrachovalý po několika dnech. Klikněte dále, abyste se dozvěděli, kterým hvězdám nebylo přáno.

Pamela Anderson a Kid Rock: 122 dní

Pamela Anderson a Kid RockZdroj: profimedia

Můžete se divit…Kid Rockovi? Ne, to bychom byli zlí. Pamela je jistě zlatíčko, ale ti dva se k sobě očividně nehodili. Každou chvíli se rozcházeli, aby si k sobě opět našli cestu. V roce 2006 si řekli, že do toho už praští. Vzali se na luxusní jachtě, Pamela měla místo svatebních šatů modré bikiny. Možná kdyby si šaty oblékla, nerozvedli by se o 122 dní později.

Lisa-Marie Presley a Nicolas Cage: 107 dní

Lisa-Marie Presley a Nicolas CageZdroj: profimedia

Dcera krále rock 'n' rollu a herec, z něhož si lidé posledních pár let dělají legraci, se vzali v srpnu 2002 na Havaji. Obřad byl krásný, manželství už tak krásné nebylo. V listopadu Cage předal Presley rozvodové papíry s tím, že tohle manželství byla ohromná chyba.

Kim Kardashian a Kris Humphries: 72 dní

Kim Kardashian a Kris HumphriesZdroj: profimedia

Celé jejich krátké manželství bylo zdokumentováno v reality show Držte krok s Kardashianovými. Jak nazvat Kim…reality hvězdou? Internetovou vymetačkou? No prostě Kim si po ultra krátké známosti vzala basketbalového hráče Krise Humphriese. Celá tahle šaráda byla zachycena a ukázána fanouškům ve dvoudílném speciálu výše jmenované reality show. 

Jejich manželství nezačalo hezky a hezky ani neskončilo. Kim už od začátku tušila, že to byla chyba, a i přes naléhání sester žila ve lži, že se na tom dá pracovat. Nedalo. Po 72 dnech oznámila veřejnosti, že se rozhodla manželství ukončit. Veřejnost si dodnes myslí, že to celé byl pokus o ještě větší zviditelnění, což se Kardashiankám podařilo, zatímco Humphries upadl v zapomnění.

Pamela Anderson a Rick Salomon: 60 dní

A máme ji tu zase, naši oblíbenou vodní záchranářku a pornohvězdu. Sranda je, že Salomon je chlápek, který jí v nechvalně známé sex tape dělá dobře. A ještě větší sranda je to, jak se vzali. Pam měla v říjnu 2007 v Las Vegas představení. Během pauzy si vzala Salomona a v show pak pokračovala. O 60 dní později zavolala právníkům a požadovala o rozvodové papíry.

Drew Barrymore a Jeremy Thomas: 39 dní

Drew by se na tomto seznamu mohla objevit ještě jednou - jiné manželství jí trvalo 163 dní. Ale o tom třeba jindy. Divoká léta 1994 a Barrymore už myslela na svatbu a děti. Vzala si tedy prvního chlapa, na kterého narazila - Jeremy Thomas byl majitel baru v LA a s Drew se před svatbou znal jenom šest týdnů. No jasně, že takové manželství nepřežije.

Ali Landry a Mario Lopez: 18 dní

Bývalá seriálová hvězda Lopez si v roce 2004 vzal svou přítelkyni, se kterou chodil šest let. Člověk by tušil, že je to vztah na celý život. Jenže po 18 dnech bylo manželství anulováno, protože podle Landry jí byl Lopez nevěrný.

Carmen Electra a Dennis Rodman: 9 dní

Většina takto dlouhých svazků vzniká v Las Vegas. Jepičí manželství herečky Carmen Electry a wrestlera Dennise Rodmana trvalo smutných devět dní. Nevídaný šum veřejnosti oba utvrdil v tom, že tahle svatba se neměla nikdy odehrát a raději ji anulovali.

Britney Spears a Jason Alexander: 55 hodin

A vítězkou je........jedna z nejslavnějších zpěvaček světa, Britney Spears. Ano, nepřepsali jsme se, její manželství v roce 2004 s Jasonem Alexandrem, kamarádem z dětství, trvalo necelé tři dny. Proč že se to vzali? Protože alkohol plus Las Vegas rovná se svatba. Proč že se rozvedli? Protože alkohol plus Las Vegas plus ohromný zájem médií rovná se rozvod. 

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů