Šíp.deník.cz

NEJVĚTŠÍ PRSA v Srbsku: Playboy, románek s fotbalistou a politika…

15 fotografií 15
18+
Sexbomba z Východu na sebe umí upozornit.
Sexbomba z Východu na sebe umí upozornit.
Zdroj: Koláž Šíp
Prsatá kráska se proslavila soutěží Big Brodher a od té doby její kariéra jen kvete. Soraja Vučeličová je v Srbsku národní hvězdou. Soraja se neváhala svléknout pro Playboy. Pánský magazín jí dokonce vyhlásil Playmate, tedy modelkou měsíce.
Sdílej článek:

Takhle holka se vážně neztratí… Srbská modelka začínala jako pouhá reality hvězdička, dnes o ní mluví celý svět!

Tomu se říká být nepřehlédnutelná v davu. Stálo to sice pár návštěv u plastických chirurgů, ale sexbomba Soraja Vučeličová dnes prostě nenechá nikoho klidným…

Před pěti lety se rodačka z Černé Hory přihlásila do reality show Big Brother. Nejspíš to byla součást jejího plánu, jak být milovanou a obdivovanou divou. Ještě ten rok se stala playmate srbské verze světově proslulého pánského magazínu Playboy, pak se živila jako moderátorka a modelka. O tom, že to není žádná troškařka, neustále přesvědčuje na sociálních sítích.

Fotky z Malediv, za volantem Ferrari nebo v soukromém tryskáči potvrzují její vyhraněnost k luxusu. Když pak v roce 2014 sdílela společnou fotku se slavným brazilským fotbalistou Neymarem a pak i v jeho barcelonském dresu, byl románek na světě.

„Chtějí tvrdit, že mám novou přítelkyni. HAHAHAHAHAHAHA !!" bavil se tehdy na Twitteru sám Neymar. Ať už jiskra vzplála, či nikoliv, Soraja dosáhla svého. Vždyť ještě dnes ji některá média označují za jeho přítelkyni. Stačila přitom jedna fotka…

Naposledy způsobila rozruch letos v březnu, když se rozhodla kandidovat do politiky. „Studovala jsem psychologii na filozofické fakultě a mám diplom, takže si můžu vybrat, jakou lukrativní práci budu dělat. Navrhli mi, ať si založím vlastní politickou stranu, protože mám hodně fanoušků na sociálních sítích. Politika je pro mě výzva," citovali Vučeličovou po celé Evropě.

O téhle slečně ještě nejspíš uslyšíme (a uvidíme)…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů