Šíp.deník.cz

NEJVĚTŠÍ SMOLAŘI V LÁSCE: Jaké české celebrity nemohou najít spřízněnou duši?

Jsou krásné, slavné, ve své profesi opravdu úspěšné a soběstačné. Přesto všechno nemohou najít toho prince, který by je na rukou nosil a rozmazloval. Milují je tisíce fanoušků, ale nikdo skutečný. Kdo i po letech zůstává sám jako kůl v plotě?

1 / 16
Jsou úspěšné, ale o tu pravou lásku nemohou "zakopnout".

Česká Marylin Monroe byla sice patnáct let vdaná, ale nakonec zjistila, že nevěděla, vedle koho celou dobu žila.

Jsou úspěšné, ale o tu pravou lásku nemohou 'zakopnout'.Zdroj: Profimedia.cz

Teď prý nějakého přítele má, ale nebyla s ním ve společnosti, takže se spekuluje, že jen nechtěla být za osamělou chudinku, tak radši mlžila. Přitom je krásná a opravdu obdařená. Až je s podivem, že se k ní nikdo nechová jako královně svého srdce.

Snad největší smolařkou českého showbyznysu je úspěšná zpěvačka Lucie Bílá.

Jsou úspěšné, ale o tu pravou lásku nemohou 'zakopnout'.Zdroj: Profimedia.cz

Její úspěchy i neobvyklou krásu by jí mohly závidět snad všechny ženy. Jenže muži se Lucky asi bojí. Je totiž soběstačná, umí vydělávat velké peníze, je uznáváná. Přesto nemůže najít toho pravého. Byla už dvakrát vdaná, ale vždy to skončilo fiaskem. Teď si radši pořídila pejska, aby měla konečně nějakou opětovanou lásku.

Zpěvačka Bára Basiková má na muže opravdu velkou smůlu. Před časem se potřetí rozvedla.

Jsou úspěšné, ale o tu pravou lásku nemohou 'zakopnout'.Zdroj: Profimedia.cz

Do vztahů se vrhá po hlavě. Věří v pravou a vášnivou lásku. Bohužel jak rychle ten vztah začně, o to hůř skončí. I když si myslela, že s každým můžem to bude opravdu navěky, vždycky se z něj vykluboval chlap, se kterým nelze vydržet. Snad se objeví někdo, kdo bude normální a bude Báru milovat bez podmínek.

Miláček národa Marta Kubišová o lásku "nezakopla" už spousty let, ale nehroutí se z toho.

Psí mazlíčci našim celebritám zpříjemňují životy.Zdroj: Profimedia.cz

Zpěvačka, kterou miluje snad každý, zůstala s dcerou sama, když byla malinká. A od té doby to tak zůstalo. Už nikdy nenašla muže, se kterým by chtěla trávit čas. A jak léta utíkala, najednou si Marta zvykla být sama a vlastně by si nedokázala už představit, že by se musela někomu přizpůsobovat. Radši si pořídila pejsky.

Zpěvačka Dara Rolins je krásná, s vymakanou postavou a na vrcholu se drží přes třicet let. 

Slavný pár už nechce pokračovat v jejich vztahu.Zdroj: Profimedia.cz

Bohužel u ní platí přímá úměra - čím větší úspěch v kariéře, tím větší smůla na muže. S tím posledním, zpěvákem Rytmusem, se nedávno rozešla. Zatímco on už má jinou, Dara už nechce o chlapech ani slyšet. Za svůj život se tolik zklamala, že se chce věnovat jen dceři Lauře.

Bývalá kráska Aneta Vignerová je snem tisíce mužů, přesto toho pravého nemůže najít.

Někomu příroda nenadělila, ale holky jsou i tak spokojené.Zdroj: Instagram

Měla několik vážných vztahů, ten nejslavnější s fotbalistou Tomášem Ujfalušim, ale přesto vždy skončila sama. Netuší, kde dělá chybu. Tvrdí, že si samotu užívá a stará se sama o sebe. Ale je vidět, že by ráda zažila tu opravdovou lásku, kdy by se vedle svého muže cítila jako ta pravá princezna.

I když na sobě Miss Andrea Bezděková hodně zapracovala, je stále sama jako kůl v plotě.

Andrea Bezděková na sobě hodně zapracovala.Zdroj: Juliette Armand

Krásná modelka byla dříve za šedou myšku, ale teď rozkvetla jako růže. Jenže žádný muž, která by ji "utrhl". V minulosti v lásce měla trošku chaos. Randila se dvěma fešáky najednou, až se jí to vymstilo a oba ji opustili. Na nový vztah zatím jen čeká, vypadá to, že bohužel je ale v nedohlednu.

Chcete se dozvědět víc drbů ze života slavných? Podívejte se na toto video:

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů