Šíp.deník.cz

Největší zábava sexy modelky? SDÍLET NAHÉ FOTKY svého božského těla!

19 fotografií 19
18+
Další kráska, které odvaha nechybí. Naopak!
Další kráska, které odvaha nechybí. Naopak!
Zdroj: Koláž Šíp
Adrianne Curryová je úspěšná americká modelka. A rovněž velmi odvážná americká modelka. Její sociální sítě bývaly plné podobně odvážných snímků. Odhalený zadeček býval její denní chleba.
Sdílej článek:

Tohle se bude líbit nejednomu milovníkovi nahoty a ženské krásy. Provokace slavná americká modelky dosáhla na sociálních sítích vrcholu!

Mohlo by vás také zajímat:

Kdepak nehoda… Asijská hvězda PROVOKUJE BRADAVKAMI celou kariéru!

Amerika produkuje do světa tisíce modelek, téhle brunetce ale zůstane jeden neoddiskutovatelný primát. Sexy Adrianne Curryová se totiž stala vítězkou populární reality show Amerika hledá topmodelku.

V roce 2003, tehdy jí bylo sladkých dvacet let, se přihlásila do prvního ročníku této dnes celosvětově velmi populární soutěže vyhledávající nové hvězdy módních časopisů a přehlídek. A bezkonkurenčně tenkrát vyhrála.

Jak už to tak ale někdy bývá, „produkty" této televizní zábavy se někdy z veřejného světa tak rychle vypaří, jako se v něm objevily. Curryová na to šla od lesa a, coby modelka s dokonalou tvářičkou a božským tělem, rozhodla se prodávat nahotou.

Na sociálních sítích před pár lety sdílela jeden erotičtější snímek za druhým. Holý zadeček střídaly snímky nahoře bez. Při jednom z nich dokonce Adrianne vystavila své bradavky!

Poslední roky už jí ale tahle zábava zřejmě nebere, a také hned ztratila ze svého hvězdného lesku… Jenže fotky jsou věčné, a tak si ve fotogalerii můžete užít to nejdivočejší, co předvedla. Včetně jejích nahých záběrů pro Playboy!

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů