Šíp.deník.cz

NEJVNADNĚJŠÍ herečka Miluška Bittnerová: V rodině žije s AUTISTOU!

Když Šíp požádal o rozhovor sexy herečku Milušku Bittnerovou, netušili jsme, že bude až tak otevřená. Nejenže mluvila o novém partnerovi a neshodách s lidmi v showbyznysu, ale také přiznala něco, co ještě nikomu neřekla - člen její rodiny je autista!

1 / 12
To bude na silnici ale nehod.

Bývalá hvězda seriálu Ordinace v Růžové zahradě si v poslední době neprošla dobrým obdobím. Nejenže se rozvedla s manželem, ale také jí umřel milovaný tatínek a ona byla jako paralyzována. Na tři měsíce se stáhla ze světa showbyznysu i sociálních sítí.

Nakonec smutek překonala a teď divadelní diva začíná opět žít. Vrhla se do práce jak na Frekvenci 1, ale také v divadle. I když by mohla na život žehrat a nadávat, snaží se brát všechno s humorem. Ale co všechny překvapilo, když prozradila, že v rodině mají autistu.

Nejde pro ostré slovo daleko

Tahle telenovela snad nikdy neskončí.Zdroj: Profimedia.cz

Krásná Miluška Bittnerová je opravdu velmi vtipný a upřímný člověk. Když jste s ní, připadá vám, že se znáte odjakživa a pořád máte o čem mluvit. S nikým a ničím si nebere servítky. Dokonce i sama ze sebe si umí udělat pořádnou legraci.

I když jí život udělil hodně ošklivých podpásovek, Miluška se vždy zvedla a šla s úsměvem dál, jako by se nic nedělo. Nechtěla by nikomu přidělávat starosti, ani sama není ten typ, který by brečel na každém „rozlitým mlékem“.

Tvoreček uzavřený sám do sebe

Při pohledu na tyto ženy vám kila navíc nebudou vadit.Zdroj: Profimedia.cz

Co ale všechny, kdo rozhovor Šípu s vnadnou herečkou viděl, zaskočilo její přiznání, že žila vedle autisty. Pro rodiny je to velmi těžké žit s takovým člověkem. Je hrozně uzavřený, nevíte, co se mu honí v hlavě, kdy zase vybouchne a není přátelský.

A Miluška přiznala, že její milovaná bytost je přesně takový jedinec s neobvyklým chováním. A o koho se jedná? Teď se podržte, o něčem takovém jste ještě neslyšeli. Herečka přiznala, že si pořídila psa autistu!

Vesnice jako lék na autismus

Psí mazlíčci našim celebritám zpříjemňují životy.Zdroj: Profimedia.cz

„Já vím, že si bude hodně lidí myslet, že jsem se dočista zbláznila. Ale ještě s bývalým manželem jsme si pořídili malého krysaříka. Ale byl dost zvláštní, takový odtažitý. A když jsme se rozvedli, tak byl ve střídavé péči,“ rozpovídala se sexy blondýnka pro Šíp.

„Jenže pak mi umřel tatínek a já se na tři měsíce přestěhovala k mamince mimo Prahu. A neuvěříte, co se stalo. Maminka má totiž také malého pejska, takového hodně hravého, což byl opak mého krysaříka. Bála jsem se, aby se vůbec snesli. Jenže oni si tak najednou sedli a řádili spolu, že já svého psa vůbec nepoznávala,“ pokračovala ve vyprávění.

Přišla o nejlepšího přítele

Výstřihy rozhodně nešetří.Zdroj: Facebook.com

„A když jsem se rozhodla jet po třech měsících zpět do Prahy, máma přišla s návrhem, že by si mého pejska nechala, protože si rozumí s tím mým. Já jsem nad tím jen kroutila hlavou, myslela jsem si, že se mu bude stýskat, ale nakonec jsem podlehla. A ten pes normálně po mém odjezdu začal oslavovat, že tam mohl zůstat,“ smála se Miluška.

A krysařík je dodnes u její maminky, která má pejsky jako svá vnoučata. Pokaždé, když Miluška přijede na návštěvu, hafík se bojí, aby si ho náhodou neodvezla zpět, proto se kroutí v koutě a dělá, že tam není. A po tom, co zjistí, že zase zůstává, z autisty se stává veselý tvor plný elánu. „To jsem to dopracovala, i ten pes slaví, že se mnou nemusí být,“ uzavřela vyprávění.

Ale Miluška ví, že se u její maminky má velmi dobře, tak ho jezdí navštěvovat a je šťastná, že už není uzavřený, ale veselý pejsek plný života.

Miluše Bittnerová Zdroj: archiv

Chcete se dozvědět více ze života celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů