Šíp.deník.cz

Nemocná Marta Kubišová – zpěvačka neudrží v ruce ani mikrofon!

Marta Kubišová se potýká se zdravotními problémy.
Marta Kubišová se potýká se zdravotními problémy.
Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Marta Kubišová (70) je sice po operaci karpálního tunelu, ale problémy má stále, a to i s tak obyčejnými věcmi, jako je třeba podpis. Navíc zpěvačka, díky zmíněné operaci, ale i revmatismu, jímž také trpí, neudrží v ruce mikrofon, což je pro její profesi smrtící!

„Pan doktor operatér mi říkal, že to bude trvat ještě půl roku," řekla Blesku Marta Kubišová, která je teď zcela odkázána na pomoc své dcery Kateřiny. „Nečekám, že se to zlepší. Teď bych měla správně chodit na to revma, ale ten revmatismus nemám čas léčit. Nemám čas jezdit z Prahy 5 na Prahu 4 do revmatického ústavu," říká Marta.

Zpěvačka totiž teď hraje v muzikálu s Anetou Langerovou Touha jménem Einodis, vytvořeném speciálně pro Letní scénu jejího domovského divadla Ungelt, které vede její nejlepší kamarád Milan Hein. Při vystoupení ale naštěstí nedrží v nemocné ruce mikrofon… Díky tomu proběhla v pořádku 19. června premiéra a ani reprízy, které jsou naplánované od počátku července, snad nejsou ohroženy.

Marta má navíc štěstí, že stále žije společně se svou třiatřicetiletou dcerou Kateřinou Moravcovou, která jí mimo jiné dělá i manažerku, a teď se o ni může tudíž bez problémů postarat. Ve dvou se to lépe táhne, říkají k tomu svorně obě.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů