Šíp.deník.cz

NENÁVIST MEZI MILENKAMI Jágra? Víme, jak to mezi Verčou a Innou je doopravdy!

Hokejista Jaromír Jágr měl vždycky štěstí na opravdu hezké holky, které se už viděli jako paní Jágrové. Ale žádné se ho ještě získat nepovedlo. Dokonce ani Inně Puhajkové, která s Jardou žila skoro sedm let a měla ke svatbě blízko. Teď své štěstí pokouší Veronika Kopřivová. Jak spolu vlastně tyto dvě bývalé modelky vychází? Vypadá to, že kamarádky rozhodně nebudou!

1 / 20
Současná a bývalá partnerka Jardy Jágra k sobě nemají moc vřelý vztah.

Sexy Veronika předvedla vypracované tělo, které může laskat jen Jaromír Jágr.

Po dlouhé době se Veronika ukázala ve společnosti.Zdroj: Music club PRAH

Obě jsou krásné, sexy, s dokonalou postavou. Obě také zahřívaly postel našemu nejúspěšnějšímu hokejistovi Jardu Jágrovi a už se viděly před oltářem. Jenže ani jedné se to zatím nepovedlo. Teď je na tahu Verča Kopřivová.

Inna svou šanci promarnila, i když se chvílemi zdá, že by o návrat k Jardovi stála.

Inna se své sokyni v lásce vyhýbala obloukem.Zdroj: Music club PRAH

Inna Puhajková se snažila téměř sedm let o to, aby se stala paní Jágrovou, ale Jaromír neustále velký životní krok odsouval kvůli hokeji, až místo vysněné svatby přišel drsný rozchod. Bývalá modelka se z toho dlouho dostávala, myslela si, že jejich vztah dopadne jinak.

Teď je to Veronika Kopřivová, která má navrch a může se smát.

Společnost jí dělali dvorní návrháři.Zdroj: Music club PRAH

Vzdala se svého života, aby mohla být po boku božského „Džegra“, být mu neustále nablízku, vytvářet mu zázemí, vzdala se kariéry modelky, aby prostě byla partnerovi při ruce. Jenže její vabank sexy brunetce nakonec nevyšel.

Teď své štěstí zkouší kaderřnice Teplic a milovnice luxusu.

Veronika si užívala, že byla středem pozornosti.Zdroj: Music club PRAH

Ze vztahu odešla s pláčem a bez snubního prstýnku. Za to Veronika Kopřivová teď pokouší své štěstíčko a už se asi také vidí, že jako jediná dostane Jardu před oltář. Zatím se jí to nedaří, ale hýří sebevědomím a úsměvem, jako by to mělo být zítra, co si řeknou sladké „ano“.

Inna ani skoro po sedmi letech nedokázala Jardu přesvědčit, že na manželství není vůbec nic špatného.

Inna a Jaromír spolu tvořili pár sedm let.Zdroj: Profimedia.cz

Co ale tyto holky mají vlastně společného kromě poměru s Jardou Jágrem? Z obou se staly z průměrných modelek přes noc celebrity první kategorie, najednou měly nabídek z modelingu jako nikde v životě, každý je chtěl na party.

Díky vztahu s Jardou získala Inna slávu. Díky ní pak asi přišla i ta nabídka z televize Nova, aby se stala "sporťačkou".

Inna se naprosto podrobila Jardově kariéře.Zdroj: Profimedia.cz

Stejně jako teď, kdy se měly konečně setkat tváří v tvář na otevíračce v jednom luxusním music clubu v centru Prahy. Jenže ani jedna z toho podle všeho nebyla moc nadšená, že by se měla setkat se svou rivalkou v lásce.

Veronika by byla radši po boku Jardy, ale mohutný přítel jí ten večer bohužel nechránil před zlým světem.

Jsou jako zamilované hrdličky.Zdroj: Profimedia.cz

Přeci jen se Inna o Veronice po provalení její erotické minulosti nevyjadřovala zrovna pozitivně, přála Jardovi holku, která nebude mít takový obrovský škraloup. A to si možná Verča doteď pamatuje, že se do ní hokejistova ex „pustila“.

Veronika se snaží být nad věcí, nebo se aspoň tak tvářit. Ale možná si myslí, že jí Inna chce Jardu stále přebrat, proto ji ani nechce osobně poznat.

Jarda měl i přes přítomnost slavných krasavic oči jen pro Veroniku.Zdroj: Profimedia.cz

Sama se teď asi cítí na koni, protože jí Jarda neopustil ani kvůli tomu, že tancovala nahá u tyče. Že ona stále může získat příjmení Jágrová, ale Inna si randí „jen“ s ligovým fotbalistou Petrem Tlustým. Možná si myslí, že je na vyšším levelu než sportovní moderátorka.

Dostane Verča Jardu opravdu před oltář?

Na hokejistovi je poznat, jak svou Verču miluje.Zdroj: Profimedia.cz

Ani jedna z milenek Jágra o sobě nechtějí už radši mluvit. Veronika si přišla na otvíračku užít svých pár minut slávy a Inna, aby zase viděla své staré známé, třeba modelku Anetu Vignerovou. Vyhýbaly se sobě jako čert kříži, což svědčí o tom, že z nich kamarádky rozhodně nebudou.

Veronika se od všech Jardových bývalek distancuje. Doufá, že ona bude ta poslední…

Veronika touží po kariéře modelky. Zdroj: Instagram

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů