Šíp.deník.cz

Nesplněný ŽIVOTNÍ sen! Co je nezacelenou mezerou u Terezy Brodské?

Tereza Brodská
Tereza Brodská
Zdroj: Herminapress
Sdílej článek:

Má úspěšnou hereckou kariéru, stabilní manželství a dospělého syna Samuela. Přesto je v životě Terezy Brodské (47) mezera, kterou se stále snaží zaplnit. Čekají ji velké změny?

Tereza Brodská neměla příliš tradiční dětství. Oba její rodiče neustále pracovali, a tak ji už jako půlroční nemluvně poslali k tetě Blance, u které pak žila až do svých téměř sedmi let. „Chápu, že máma neměla kapacitu na miminko, přicházely role, chtěla hrát. Máme každá svou verzi a já akceptuju její postoj," řekla před časem herečka, která si ovšem v životě ke své mámě hledala cestu velmi dlouho.

A právě proto, že sama měla hodně zvláštní dětství, se snažila svému vlastnímu synovi vše vynahradit. Když se Samuel (19) narodil, věnovala mu veškerou péči. „Byla jsem se synem Samem skoro pořád a nedala bych přednost ničemu jinému," přiznala herečka, která tak svému jedinému dítěti vytvořila zázemí, jež by mu jiné děti mohly závidět. A i když by určitě mohla mít větší rodinu, roky plynuly, práce přibývalo a Samuel tak nakonec zůstal jedináčkem.

Doposud svou touhu po dalším dítěti zaplňovala láskou ke čtyřnohým miláčkům. „Před rokem jsem měla takové období, kdy jsem pocítila zvýšenou potřebu něhy, něco, co by se ke mně přitulilo, bylo se mnou pořád. Syn pomalu vylétá z hnízda, do toho ta maminčina nemoc. Je to takový můj lék na depresi," uvedla před časem, když si pořídila čivavu.

Dodnes má ale jeden nesplněný životní sen. Zřejmě i kvůli svému vztahu s vlastní matkou by si velmi přála mít dceru. A i když se dosud nepoštěstilo, herečka nic nevzdává. Neopouští ji myšlenka, že by si mohla pořídit další dítě. „Jasně že jsem o adopci přemýšlela, několikrát. Dokonce i stále přemýšlím," řekla nedávno webu Expres.cz s tím, že na takovou možnost by ještě musela dostatečně připravit rodinu, hlavně manžela Herberta Slavíka.

„Není to jen o mně. Je to o nás všech. Člověk si musí uvědomit, že je to obrovský závazek, starost. Není to jen tak. Takže pokud by někdy něco takového přišlo, chtěla bych mít daleko víc volného času," řekla Tereza, která si v současné době absenci potomka ženského pohlaví vynahrazuje i péčí o synovu přítelkyni. „Mají spolu skvělý vztah. Tereza jí dokonce například nakoupila vánoční dárky i dřív než synovi, takové věci jí dělají ohromnou radost," řekl Šípu člověk z hereččina okolí. Tak uvidíme, jestli se Tereza nakonec rozhodne jít ve stopách zahraničních hvězd a pokusí se svou rodinu rozšířit o dalšího člena.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů