Šíp.deník.cz

Nestoudná herečka Berenika Kohoutová: BOJUJE NAHOTOU ZA SVOBODNÁ PRSA

Herečka Berenika Kohoutová byla vždycky velká provokatérka. Nebrala si s nikým servítky, své názory řekla, jak to prostě myslela a nikdy neřešila nošení spodního prádla. Ale její chození bez spodního prádla začíná dost gradovat. Za její modely by se nestyděla kdejaká striptérka. Ale ono jde prý o dobrou věc.

1 / 10
Herečce se do očí prostě nepodíváte.

Sexy herečka, známá třeba ze seriálu Ulice, nemá zábrany. Nejen co se týče mluvy, ale také toho, co nosí na sebe. Možná i to mohlo být jeden z problémů v manželství s Pavlem Čechákem, kdy on chtěl cudnou manželku, přitom měl vedle sebe holku, co na potkání ukazuje prsa.

Sokyně v lásce Táni Vilhelmové si ale z toho, že budí velkou pozornost, nic nedělá. Její kamarádka, se kterou má blog, Marika Šoposká jí v tom ještě podporuje, i když sama odhalené modely nenosí. Možná se Berenika chová jako dítě, které na sebe chce upozornit, ale zase je pravda, že se jí to opravdu daří.

Místo podprsenky vypouklá ňadra

Herečce se do očí prostě nepodíváte.Zdroj: Instagram

Kdyby herečka mohla, nejraději by chodila nahá. Nahota jí připadá přirozená, chce splynout s přírodou a ráda by ukázala, že na nahém těle není nic špatného, ale je to ohromné dílo všemocné přírody.

Sama se proto rozhodla ze svého šatníku totálně vyškrtnout spodní prádlo, především podprsenky. A moc ráda to dává na odiv. Ještě naschvál nosí průhledná trička, aby bylo vidět, že je opravdu obdařená a nemá se za co stydět.

Dobrý den, prsa ven

Herečce se do očí prostě nepodíváte.Zdroj: Instagram

Za to Bereniku pochválí především mužské osazenstvo, které se herečce nekoukne ani do očí. Jejich pohled zaklesne do jejích bujných ňader a na to je zúží jejich zorné pole. A divíte se? Na tu přírodní nádheru se zadívá i žena, protože má fakt výstavní prsa.

Ale vypadá to, že to herečka nedělá jen tak z plezíru, aby na sebe strhávala pozornost. Ale také chce poukázat, že ženy mají právo na svobodu svých ňader. Že je jenom na nich, když nechtějí nosit podprsenky. A nemusí být kvůli tomu terčem posměchu či sexuálních narážek.

Výstavní hrudník jako od plastického chirurga

Herečka ráda provokuje, ale nepřehnala to?Zdroj: Instagram

Bohužel se k ní ale jiné herečky nepřidaly. Možná by to chtělo rozšířit řady, aby ten hlas žen, která bojují za svobodná ňadra, byl pořádně slyšet. A pánové určitě přitakávají. Kdo by nechtěl vidět víc sexy polonahých hereček či zpěvaček.

Třeba Berenika do svých řad někoho naverbuje. Ale než se tomu tak stane, zatím se pokochejte těmi skvosty na její hrudi. Snad každá žena by chtěla mít tak pevná a kulatá ňadra. Podle Bereniky by plastičtí chirurgové tvořit nová poprsí.

Sami posuďte, že je ten pohled je vážně skvostný. Více takových odvážných slavných žen, které dávají na odiv své ženství.

Některé krásky se se spodním prádlem hlavu nedělají.Zdroj: Instagram

Chcete se dozvědět víc o životě celebrit? Podívejte se na toto video:

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů