Šíp.deník.cz

Netrpí Kristina Kloubková PORUCHOU PŘÍJMU POTRAVY? Je vyhublá na kost!

Krásná moderátorka Kristina Kloubková vždycky měla velmi štíhlou postavu, ale poslední dobou se doslova začíná ztrácet před očima. Když přišla na charitativní dražbu panenek Barbie, tak se všichni přítomní sami sebe ptali, jestli už to není moc a nepřehání to s tou štíhlou linií. Byla totiž opravdu kost a kůže!

1 / 19
Moderátorka se ztrácí před očima.

Moderátorka se ztrácí před očima.Zdroj: Pink Carpet – Hellping dolls

Ještě nedávno byla moderátorka pěkně stavěná.

Kristina péči o svou pleť nepodceňuje.Zdroj: Rituals.cz

Bývalá tanečnice Kristina Kloubková, která se nakonec našla v roli moderátorky, byla vždycky štíhlá jako proutek. Bylo to hlavně kvůli tomu, že měla tvrdé tréninky a neustále se hýbala. Proto se ani nemusela hlídat v jídle, spíše musela jíst více, aby doplnila energii.

Vždycky byla hubená, ale k vychrtlosti měla daleko.

Se svou velkou kamarádkou Ivetou Vítovou.Zdroj: Rituals.cz

Ale od té doby, co usedla za moderátorský pult, tak nemá tolik času na pohyb. Zvlášť po narození dcery Jasmínky, které se chce naplno věnovat, než by někde ve fitku poskakovala. Zdá se, že to teda začala řešit přísnou dietou.

Přitom rozhodně žádné omezování v jídle by nepotřebovala.

Kristina KloubkováZdroj: archiv

Když hrála ještě v divadle, měla hezkou ženskou postavu.

Kristina KloubkováZdroj: archiv

Nebo jak si jinak vysvětlit to, že je skoro jak kost a kůže? Na charitativní akci na podporu týraných dětí z Fondu ohrožených dětí chrastila kostmi, až to vypadalo, jako by měla problémy s jídlem. Že by se hlídala natolik, až by propadla anorexii?

Nedávno na akci, kde se objevila, všechny vyděsila svou vychrtlou postavou.

Moderátorka viditelně zhubla.Zdroj: Pink Carpet – Hellping dolls

Takovým domněnkám se moderátorka jen směje. Připisuje to honičkou kolem malé dcery, která je hodně aktivní a Kristina nemá čas na to si odpočinout a pořádně se najíst. Snad to není jen výmluva ženy, která se bojí každého kila navíc.

Čím je starší, tím je hubenější.

Ztrácí se před očima.Zdroj: Pink Carpet – Hellping dolls

Ale podle toho, jak se na všechny usmívala a byla v dobré náladě, tak to vypadá, že to porucha příjmu potravy opravdu není. Anorektičky jsou totiž v neustále depresi, myslí jen na svou postavu a k úsměvu mají daleko. To Kristina zářila jako sluníčko.

Běhání kolem malé dcery je pro moderátorku ta nejlepší dieta.

Kristina KloubkováZdroj: archiv

Jako anorektička se naštěstí nechová.

Kristina KloubkováZdroj: Astrosat Media

A jak to vlastně moderátorka měla s panenkami Barbie, když už se účastnila jejich dražby? „Ve vzpomínkách mi nejvíce utkvěla opravdová panenka Barbie, kterou jsem po někom zdědila. A přestože ještě neměla ohýbací ruce ani nohy, byla jsem z ní nadšená. Okamžitě jsem z ní udělala baletku. Žila jsem jen baletem, v tom jsem měla jasno od dětství,“ prozradila se smíchem Kristina.

Díky své malé dcerce se vrací stále do dětských let.

Kristina KloubkováZdroj: archiv

Ambasadorkou letošního ročníku se stala herečka Dagmar Havlová a celá akce se konala v krásném prostředí v kostele sv. Anny. Vybralo se úctyhodných 336 tisíc korun na ohrožené děti. Z toho je Kristině velmi smutno, že existují ratolesti, které nebudou mít hezké Vánoce, až se z toho málem rozbrečela.

Nejradši by se všechny ty nešťastné dětičky vzala sama domů.

Kristina KloubkováZdroj: archiv

Chcete se toho dozvědět o celebritách víc? Tak si pusťte toto video:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů