Šíp.deník.cz

Neuhodnete, co herečka Jana Plodková nejraději DĚLÁ v kuchyni! Co na to přítel?

11 fotografií 11
Jana Plodková a Roman Vaněk
Jana Plodková a Roman Vaněk
Zdroj: Herminapress.cz
Jana Plodková Jana Plodková Jana Plodková na tiskové konferenci Roman Vaněk se v kuchyni vyzná.
Sdílej článek:

Krásná herečka prozradila, jak je na tom se svým kuchařským uměním a mnoho mužů by takové služby nejspíš příliš neocenilo. Nebo snad ano? 

Jana Plodková (34) se zúčastnila tiskové konference internetové televize Stream.cz, kde se setkala nejen se svými hereckými kolegy, ale také s Romanem Vaňkem. Ten představil svou novou kuchařskou show a jal se prohlížet i jídlo na místním rautu. 

Při té příležitosti se nešlo nezeptat Jany Plodkové, jak je na tom s vařením. Muže, kteří rádi přijdou večer z práce k hotové večeři, by křehká herečka rozhodně nepotěšila. Bez okolků přiznává, že tvorba lahůdek nebo běžných jídel není jejím šálkem kávy a ke sporáku se příliš nehrne.

"Prostě a jednoduše, já vařit neumím, proto kuchyň ráda přenechávám k tvorbě svému partnerovi, který je na rozdíl ode mě kuchtíkem nadmíru zdatným, a s jeho výtvory jsem vždy velice spokojena. Ale pozor, on sice vaří, ale i já přispívám k chodu kuchyně. Jak? Třeba skvěle myji nádobí. Připadá mi to fér, že se o práci v téhle frekventované místnosti podělíme. A tak to má být," vysvětlila herečka. 

Samozřejmě ale více než o vaření chtěla mluvit o své nové práci: "Bude to osmidílný seriál Casting, kde představuji majitelku castingové agentury. Mým asistentem je Jakub Žáček a na krku mám ještě hypochondrického manžela Marka Daniela, s nímž se snažím rozvést. To vše v kombinaci je docela děs a běs. Nechci nic prozrazovat, ale myslím si, že je to podařené dílko plné humoru a vtipu. Proto jsem do toho šla."

V seriálu se objeví i celá řada dalších známých herců, třeba Pavel Liška, Lukáš Pavlásek, Vojtěch Dyk, Martha Issová či Aňa Geislerová.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů