Šíp.deník.cz

NEUVĚŘÍTE: Diana z Ulice si nechá ZA SEX platit. Co o ní řekli její klienti?

2 fotografií 2
Holka z privátu, aneb herečka z Ulice Diana Korbelová.
Holka z privátu, aneb herečka z Ulice Diana Korbelová.
Zdroj: Koláž Šíp
Ester na jednom ze serverů Diana je pěkné kvítko
Sdílej článek:

Není to tak dávno, co se stala součástí nekonečného seriálu na Nově. V Ulici ztvárňuje punkerku Marii. A hodně nezávislá je její představitelka Diana Korbelová (18) i v reálném životě. Teď si ale zadělala na pořádný malér.

O takovou publicitu mladá herečka nejspíš nestála. Na jednu z hrdinek seriálu Ulice Dianu Korbelovou nedávno prasklo, že si pod pseudonymem Ester přivydělává jako placená společnice. A stala dokonece vyhledávanou "atrakcí" jednoho pražského nočního podniku.

Ale jak se říká, kdo s čím zachází… Reakce na sebe totiž nenechala dlouho čekat. Vedení komerční televize s její další účastí v nekonečném seriálu už nepočítá. A nepříliš pozitivní ohlasy přicházejí také od jejích klientů.

Diana alias Ester se sice v médiích chlubila tím, jak se k ní spokojení zákazníci rádi vracejí, dokonce má i několik stálých, ale v posteli to s ní prý nic extra nebylo. Deník Aha! přinesl zpověď jednoho s klientů a příliš superlativy nehýřil.

„Nebyl to průšvih, ale ani sláva. Jen jsem teď privátově rozmazlenej, měl jsem docela dobrý úlovky a tady jsem šel pod současný standard," cituje deník klienta Diany.

A podobné je i další svědectví. „Dostal jsem na ni doporučení, byl jsem ale zklamaný. Žádná aktivita, jen tak ležela jako prkno a čekala, že já ji budu uspokojovat, ale to jsem čekal já od ní," pravil další.

Aby toho nebylo málo, rozhodla se mladičká herečka řešit ožehavou záležitost s právníkem. Prý hlavně kvůli tomu, aby nepřišla o role v televizi. Otázkou je, zda už není pozdě…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů