Šíp.deník.cz

Neuvěříte: Kdo se bál EROTICKÝCH scén s krásnou VICOU KEREKES?

7 fotografií 7
Vica Kerekes
Vica Kerekes
Zdroj: Tilen Vajt
Úpravy před natáčením Tomáš Hajíček měl obavy z natáčení erotických scén. Tomáš Hajíček Na premiéře filmu Burácení
Sdílej článek:

Vica Kerekes je jednou z nejpůvabnějších hereček. Přesto se najde někdo, kdo s ní nechtěl před kamerou předvádět tvrdý sex. 

Nesmí vám uniknout
Nesmí vám uniknout

Z natáčení s Vicou Kerekes by byl určitě nadšený skoro každý muž. Zvlášť kdyby věděl, že má ve scénáři i společné erotické scény. Hlavní hrdina filmu Burácení, frontman skupiny Krucipüsk Tomáš Hajíček, se ale právě těchto scén nejvíce obával. 

"Nejhorší pro mě byly sexuální scény. Představy režiséra byly daleko tvrdší, než co jsem byl ochoten dělat. Nejsem puritán nebo moralista, ale něco by se nemělo přenášet tak, jak se to dělá v televizi ve dvě hodiny odpoledne. Každý máme svoje sexuální představy a jsme rádi, když najdeme partnera, se kterým si je plníme. Ale nemusí každý na světě vidět, že to děláme právě takhle. Takže jsem režisérovi ty požadavky rozmlouval tak dlouho, až to udělal úplně dokonale a vypadalo to umělecky," řekl Tomáš, který natáčení rozebíral s režisérem Adolfem Zikou. 

Zpěvák ale zároveň přiznal, že Vica Kerekes mu jako žena rozhodně nebyla lhostejná. 

"Adolf Zika udělal nejlepší casting, který jsem kdy viděl. Na Vicu jsem se dopředu podíval na internetu a působila na mě hrozně pozitivním dojmem, což se mi potvrdilo i při osobním setkání. Trochu jsem se i zamiloval. Bál jsem se toho, že mě jako neherce nebudou ostatní brát, ale padli jsme si do noty a všichni, nejen Vica, byli naprostí profesionálové."

Ve filmu se také objevila hudba skupiny Krucipüsk. 

"My jsme ji nedělali přímo k filmu, ale nabídnul jsem Adolfovi dvě písničky, které nikde jinde nebyly, a které se tam hodily," řekl Šípu Tomáš Hajíček. 

Na fotky svůdné Vicy se můžete podívat v naší galerii. Hned pochopíte, proč z ní byl Tomáš Hajíček tak "hotový"…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů