Šíp.deník.cz

Janek Ledecký si pustil pusu na špacír: CO PRÁSKL na své děti?

22 fotografií 22
Janek Ledecký
Janek Ledecký
Zdroj: Herminapress.cz
Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová Janek Ledecký a slovenská herečka Silvia Šuladová se k sobě měli. Janek Ledecký Janek Ledecký a jeho oblíbený doplněk
Sdílej článek:

Každý otec je na své děti hrdý. Ale Janek Ledecký (53) ani nemůže uvěřit tomu, jak jsou ty jeho úspěšné. Co všechno dokázaly? 

Janek Ledecký už zanedlouho pokřtí novou desku. "O texty jsem se jako vždy postaral sám a jednu písničku na můj text napsal Jonáš. Nahrál úplně všechny nástroje a udělal k té písničce i produkci," překvapil hudebník. Jeho syna známe hlavně jako nadaného grafika a táta Ledecký se pochlubil, že zrovna teď má Jonáš plné ruce práce díky lukrativnímu jobu.

"Příští rok vychází v Albatrosu k 700. výročí narození Karla IV. velká knížka, ve které bude 60 stran komiksu. To bude mít na svědomí Jonáš a k tomu ještě 30 celostránkových ilustrací. Bude to hodně výpravné a on to dělá poctivě tím americkým, realistickým způsobem."

O budoucnost svého syna už se tedy hudebník bát nemusí.

"Je to hodně prestižní záležitost. S tímhle v ruce když přijde k jakémukoli komiksovému vydavatelství, tak má vyhráno. Nedělá nic jiného, než že kreslí! Jsem šťastný, že tu jednu písničku jsme byli schopní nahrát," řekl se hrdý táta, který do práce Jankovi absolutně nezasahuje. Ani nemůže.

"Je to úžasné, ale já tomu nerozumím. A nerozumím ani tomu, jak hraje na kytaru. Já jsem chodil do kurzů a věnuju se kytaře celý život. Ale i kdybych se roztrhl vejpůl, hrát jako hraje on prostě nezvládnu. První akordy jsem ho samozřejmě učil já, to mu bylo tak čtrnáct, ale pak se do toho zakousnul," krčí Janek rameny.

Jeho dcera Ester má pro změnu fantastické výsledky na snowboardu. "Ester je v Chile s Ondrou Bankem na tréningové misi, ale současně si tam střihla šest závodů a všech šest vyhrála," smál se Ledecký, jak Ester parádně zajájila sezónu. Největší výzva ji ale letos čeká v Coloradu, netradičně na lyžích.

"Letos by poprvé jela světový pohár na lyžích, což je absolutní atrakce, to se ještě nikdy v dějinách toho sportu nestalo," dodal zpěvák.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů