Šíp.deník.cz

Neuvěřitelný ZADEČEK! Jeho majitelce ale není 25, dokonce ani 45...

9 fotografií 9
Její věk prostě nejde uhádnout!
Její věk prostě nejde uhádnout!
Zdroj: Koláž Šíp
Laura Gordon alias Chicken Tuna je specialistkou na fotky zadečku. Svou chloubu si vypracovala pravidelným cvičením, které trvá už čtvrt století! A takhle vypadá Laura zepředu... ... hádali byste jí padesátku na krku?
Sdílej článek:

Možná teď jen nevěřícně kroutíte hlavou, ale je to tak. Pozadí na fotkách patří ženě, která je starší než se na první, druhý i všechny další pohledy může zdát!

Jedna Američanka tvrdí, že našla elixír mládí. A protože má vlastní tělo jako důkaz, asi jí to budeme muset věřit. Laura Gordonová, známá spíš pod pseudonymem Chicken Tuna, se totiž narodila před osmačtyřiceti lety!

Pohled na její snímky ale naznačuje úplně něco jiného. Laura vypadá nejméně o 20 let mladší. Její tělo je pevné jako skála a úplně nejradši vystavuje statisícům příznivců na obdiv svůj zadeček.

A jaký že je ten kouzelný recept? „Jím jen zdravé a nezpracované potraviny," tvrdí makléřka, která se fitness nikdy neživila.

Cvičit začala ve 23 letech a dnes na své postavě maká osmkrát týdně. „Nejsem profesionální fitness trenérka nebo modelka. Jen o tom píšu na blogu pro zábavu. Ale ve skutečnosti posilování nemám ráda. Je to práce. Být fit je váš plat a trénink je obtížný úkol, který musíte zvládnout," popisuje Laura.

Nějak se nám při pohledu na všechny ty fotky nechce věřit, že ji to nebaví…

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů