Šíp.deník.cz

,,Nevěděla jsem, jestli přežije." Matka Demi Lovato poprvé od PŘEDÁVKOVÁNÍ

Jsou to to necelé dva měsíce od chvíle, kdy se zpěvačka Demi Lovato ve svém domě předávkovala heroinem. První dva dny v nemocnici bojovovala o svůj život, nikdo netušil, jestli to přežije. Nakonec to zvládla. Teď, po dvou měsících od největší noční můry jednoho rodiče se matka Demi Lovato rozpovídala o okamžiku, kdy se dozvěděla, že její dcera možná zemře, a prozradila, jak na tom Demi v tuto chvíli je.  

1 / 13
Demi Lovato

Demi Lovato byla vždy transparentní ohledně svého problematického osobního života. V roce 2010 přiznala, že trpí bipolární poruchou, bojuje s depresemi, sebepoškozováním a bulimií. Kromě toho se ráda napila a vyhledávala drogy. Necelý rok poté, co poprvé nastoupila do odvykacího centra, znovu podlehla alkoholu a musela se vrátit. V březnu letošního roku oslavila šest let střízlivosti, ty však vzápětí porušila. 

Demi Lovato vydala singl Sober, ve kterém se přiznala, že už není střízlivá. Měsíc poté byla nalezena ve své domě předávkovaná heroinem. Nikdo netušil, jestli nad smrtí zvítězí. Zpěvačka hitu Sorry not sorry se ale z nejhoršího dostala a veřejně informovala své fanoušky, že se po propuštění z nemocnice bude léčit a jednou provždy nad svými démony zvítězí. Matka Demi Lovato Diana De La Garza se v nejnovějším rozhovoru vrátila do onoho osudného dne a prozradila čtenářům exkluzivní informace o aktuálním stavu své dcery.

,,Nemohu pít zodpovědně."

Sedmá příčka Demi Lovato.Zdroj: Youtube

,,Někteří lidé dokážou rekreačně kouřit a pít alkohol. Já k těmto lidem nepatřím. Protože vím, že pokud se napiju, ztratím kontrolu sama nad sebou. Ztratila jsem výsadu pít zodpovědně," prohlásila Demi Lovato po své první návštěvé odvykacího centra.

25. července 2018 byla Demi Lovato nalezena ve svém domě v bezvědomí. Přátelé se báli, že do toho může tvrdě spadnout, a pro všechny případy s sebou měli heroinové antidotum Narcan, které zpěvačce zachránilo život. 

Nejhorší hovor

Demi LovatoZdroj: winto

Necelé dva měsíce po incidentu její matka Diana De La Garza poprvé otevřeně promluvila o okamžiku, kdy si myslela, že svou milovanou dceru ztratí jednou provždy.

,,Volala mi její asistentka Kelsey. Když jsem jí hovor zvedla, nečekala na pozdrav a rovnou řekla ,Demi se předávkovala,'" popisuje Diana hovor, kterého se děsila.

V obrovském průšvihu

Demi LovatoZdroj: winto

,,Byla jsem v šoku. Nevěděla jsem, co říct. Bylo to něco, co jsem jako rodič nikdy, opravdu nikdy nečekala, že o svém dítěti uslyším," přiznala a dále pokračovala, ,,Váhala jsem se zeptat, ale musela jsem - a pamatuju si, že vyslovit ty slova mi trvalo celou věčnost. Zeptala jsem se ,Je v pořádku?'"

Diana popisuje chvíli napětí, která ji málem zničila. ,,Kelsey se na chvíli odmlčela. Pak řekla ,Je při vědomí, ale nedokáže mluvit,' a já věděla, že jsme v obrovském průšvihu." Pro Dianu to byl takový šok, že nezvládla řídit. Musela poprosit svou dceru Dallas, která je společně s nejmladší dcerou Madison odvezla do nemocnice Cedar-Sinai v Los Angeles.

Pomohly i motlitby

Demi LovatoZdroj: winto

,,Byly jsme tam jak nejrychleji jsme to svedly. Dallas, Madison a já jsme vyskočily z auta a vřítily se do ošetřovny, kde jsme byly Demi po boku. Nevypadala na tom vůbec dobře. Řekla jsem jí ,Demi, jsem tu, miluju tě,' a ona mi odpověděla ,Taky tě miluju.' Od té chvíle jsem prostě věděla, že všechno dopadne dobře."

Demi byla první dva dny v kritickém stavu, a zatímco bojovala o život, její matka se spolehla na svou víru a modlila se za svou dceru. ,,První dva dny jsme vůbec nevěděly, jestli to zvládne." A její matka věří, že kromě rychlé lékařské péče pomohly jejímu uzdravení také miliony modliteb od fanoušků z celého světa.

Vyhlídky na lepší zítřky

Demi LovatoZdroj: winto

Demi Lovato ležela v jednotce intenzivní péče týden, než byla 4. srpna přesunuta do jiného nemocničního zařízení. Podle Diany si její dcera vede mnohem lépe. ,,Upřímně mohu říct, že si dnes vede velmi dobře. Je šťastná, je zdravá."

,,Pracuje na své střízlivosti a dostává se jí pomoci, kterou potřebuje. Všechny tyto aspekty mě povzbuzují v tom, že budoucnost mé dcery i celé naší rodiny bude každým dnem světlejší."

Co se děje v Šípu?

Zdroj: Šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů