Šíp.deník.cz

NEVĚRA, ROZVOD, NADVÁHA: Herečce Veronice Gajerové změnila život Tereza Kostková

Herečka Veronika Gajerová bývala krasavace první kategorie. Muži po ní šíleli, předháněli se, kdo ji získá. Nakonec si její srdce vydobyl divadelní režisér Petr Kracík. Pohledná blondýnka mu naprosto podlehla, brali se z velké lásky a zplodili děti. Jenže pak přišla svůdná herečka Tereza Kostková a celý ten ráj byl pryč. Od té doby herečka hodně změnila…

2 / 20
Herečka se viditelně změnila a už tolik o sebe nedbá.

Herečka Veronika Gajerová si za svůj život prošla opravdu peklem.

Muži ji zlomili srdce a uzavřela se do sebe.Zdroj: Herminapress

Herečka Veronika Gajerová si na práci stěžovat nemůže. Hraje třeba v Ordinaci v Růžové zahradě nebo hodně dabuje, ale v soukromí to u ní už tak slavné není. Od té zrady od manžela Petra Kracíka se stáhla do sebe a chová se tak trochu podivně.

Nechce se pořádně s nikým bavit, je zasmušelá, až taková apatická.

Muži ji zlomili srdce a uzavřela se do sebe.Zdroj: Herminapress

Známého režiséra milovala celým svým srdcem. Malovala si, jak spolu zestárnou, jak si budou užívat podzim života, až jim děti odrostou. Jenže nečekala, že od svého muže snů dostane tu největší podpásovku, která mohla jen být.

Když teď vyšla mezi lidi, nikdo jí kvůli nadváze nepoznával.

Práce drží herečku nad vodou.Zdroj: Herminapress

Zatímco ona se starala o tom, aby se měli dobře, pracovala, pečovala o děti a domácnost, tak trochu asi zapomněla, že se o muže musí pořádně starat, aby neběhal za jinými. Možná si myslela, že má manžela jistého, tak polevila.

Teď na životosprávu zanevřela úplně, protože viditelně přibrala.

Pár kilo nadváhy jsou znát.Zdroj: Herminapress

Ale nevěra se obhajovat stejně nedá. I kdyby se Veronika snažila sebevíc, asi by to stejně Petra táhlo někam jinam. O režisérovi totiž všude po divadlech kolují zvěsti, že ženskou krásu miluje víc, než je zdrávo. A to poznala i Veronika na vlastní kůži.

Najednou na vše zůstala sama, jen s dětmi, bez mužského elementu.

Pár kilo nadváhy jsou znát.Zdroj: Herminapress

Místo toho, aby si plánovali růžovou budoucnost, musela řešit obrovskou podpásovku. Najednou zjistila, že ona není jedinou ženou jeho života, ale Kracík se zakoukal do kolegyně Terezy Kostkové. Naprosto ztratil hlavu. Neviděl. Neslyšel.

Veronice zůstaly jen oči pro pláč.

Veronika Gajerová v OrdinaciZdroj: archiv

Naprosto zlomil Veronice srdce. Ta nevěděla, co má dělat. Jak se vyrovnat s tím, že už není jeho žena číslo jedna, ale to prvenství získala dcera Petra Kostky a Carmen Mayerová. Mladší kolegyně byla natolik zamilovaná, že souhlasila se sňatkem.

Veronika bývala opravdu krásná ženská, která měla nespočet nápadníků.

Veronika GajerováZdroj: Šíp

Kracík se s Gajerovou rozvedl, aby co nejdřív mohl pojmout za ženu krásnou Terezu. Naprostý opak blonďaté ženy „krev a mlíko“. Herečka se snažila být kvůli dětem silná, ale přeci jen se nechala slyšet, že stejně Tereze její manžel provede to samé, co jí.

Nechtěla být na nikoho zlá, ale asi trošku nějakou pomstu chtěla.

Veronika Gajerová (nalevo) se Simonou Stašovou v divadle ABCZdroj: Divadlo ABC

Netrvalo dlouho a opravdu režisér prý podváděl i sexy Terezu. To už se Veronika jenom smála. Sama se ale uzavřela do svého světa, kde prý obdivuje andělíčky a naprosto se změnila. Z usměvavé a bezprostřední ženy se stala tak trošku podivínka, která se bojí mužů.

Petr se nakonec i s Terezou Kostkovou rozvedl.

Tereza Kostková a Petr KracikZdroj: Astrosat Media

Do toho asi začala zahánět svou samotu a smutek v jídle, protože během krátké chvíle přibrala dost viditelně. Když přišla na tiskovou konferenci k novému seriálu, nikdo jí nemohl poznat. Ale zase na druhou stranu, jestli jí jídlo pomáhá proti depresím, lepší než aby byla na dně jako při rozvodu.

Váhu už neřeší, což je poznat. Třeba ale pozná ještě muže, který jí zbaví toho strachu z lásky a závazků. Zasloužila by si ho.

Muži ji zlomili srdce a uzavřela se do sebe.Zdroj: Herminapress

Více pikantností se dozvíte v tomto videu:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů