Šíp.deník.cz

Nová hvězda Ordinace Maroš Kramár: Při natáčení na něj šly mdloby!

8 fotografií 8
Maroš Kramár
Maroš Kramár
Zdroj: Šíp PLUS
Maroš Kramár V seriálu Letiště Kramár hraje pilota Václava Schindlera. Maroš Kramár musel podstoupit operaci očí. I když operace vypadá děsivě, je prý bezbolestná.
Sdílej článek:

V seriálu Ordinace v růžové zahradě si sice zkusí slovenský herec Maroš Kramár roli doktora, ale jak sám přiznává, lékaře může opravdu jen hrát. Z některých zákroků má extremní strach!

Slovenská hvězda si účinkování v populárním seriálu užívá, ale Kramár také přiznává, že sám k nemocničnímu prostředí nemá zrovna blízký vztah.

„Hned první natáčecí den jsem měl operaci, všechno vypadalo tak věrně, krev tam byla, maso tam bylo, až se mi z toho na chvilku udělalo špatně. Přiznávám, bojím se injekcí! Na doktora si můžu teda jenom hrát a to občas s velkým problémem, abych neomdlel," přiznal.

Kramár na obrazovkách přijede do kamenické nemocnice jako nová posila doktorského týmu. Maroš Kramár alias Richard Varga totiž přijal pozvání od primáře Davida Suchého, se kterým se seznámil na studiích. Po letech se znovu setkají právě v nemocnici, kam Rišo přijíždí z Bratislavy.

Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů