Šíp.deník.cz

Rubrika Šípu "POZNEJ CELEBRITY JINAK": Svlékneme pro vás Noida (skoro) donaha!

Zpěvák Václav Bárta je vážně hezký muž, který po rozvodu s manželkou Gábinou Dvořákovou na sobě hodně zapracoval. Proto nás v redakci Šípu napadlo, že bychom mohli potěšit čtenářky a jen pro vás Noida svléknout. Jaký úkol ho čeká?

1 / 13
Nová rubrika bude hodně akční a hodně zábavná.

Šíp sympatického zpěváka Vaška Bártu oslovil, jestli by nebyl další "obětí" naší nové rubriky, kdy se celebrity ukazují v jiném světla a plní různé úkoly.

Nová rubrika bude hodně akční a hodně zábavná.Zdroj: Profimedia.cz

Vyzkoušíme si jeho odvahu, spontánnost, smysl pro humor a také to, jak bude reagovat na neobvyklé a nechtěné situace. Prostě, abyste Noida viděli v jiném světle, než jen na pódiu, v televizi či v novinách. Abyste viděli, že i on je jen muž z masa a kostí.

A Vašek naší výzvu se smíchem přijal.

Tomu se říká proměna roku.Zdroj: Instagram

Co jsme si pro pohledného muzikanta vlastně připravili? Chtěli jsme nějaké povolání, které je mu opravdu vzdálené a nikdo ho by v té roli nečekal. A chtěli jsme také využít jeho sexy postavy, aby oblažil pohledem své fanynky.

Ještě než přijde na natáčení, tak si Vašek zacvičí, aby své svaly ještě více vyrýsoval.

Každý den tráví v posilovně.Zdroj: Instagram

Proto Vaška dneska svlékneme do plavek v aquacentru, aby si zahrál na plavčíka. Bude takový novodobý Mitch Buchannon, ale oproti tomu originálu nebude muset zatahovat břicho, protože na své postavě každý den tvrdě maká.

Líbí se vám víc Vašek, nebo originální Mitch? To budete moci dnes posoudit.

Zpěvák se rád chlubí svou namakanou postavou.Zdroj: Instagram

Ale nebude postávat jen tak nečinně na břehu a koukat na lidi, jestli se netopí. My mu totiž trochu zatopíme a opravdu bude muset někoho zachraňovat a ukázat, jestli umí někoho zachránit. Možná dojde i na dýchání z úst do úst. Ale to už se se nechte sami překvapit.

Rozhodně se máte na co těšit, protože takovou zábavu na koupališti jste ještě neviděli.

Rozvod z něj udělal jiného člověka.Zdroj: Instagram

Živé vysílání z Aquapalace můžete sledovat od 16 hodin přes facebookové stránky "Lucie, postrach celebrit" a „Magazín Šíp“. A Vašek nebude první ani poslední, kdo ukáže svou jinou tvář. Dnes ale půjde především o jeho svůdné tělo.

Tak se nezapomeňte dnes od 16 hodin dívat přes facebookové stránky "Lucie, postrach celebrit" a "Magazín Šíp", jak se Vašek popere se svou novou rolí.

Václav je lásce otevřen.Zdroj: Profimedia.cz

Chcete se o zpěvákovi dozvědět více? Pusťte si tento rozhovor pro Šíp přímo z posilovny:

Zdroj: šíp
Sdílej článek:

Doporučené články

Partnerské horoskopy

Přehled partnerských vztahů